Боян Чуков разкри какво се случва със Зеленски и САЩ! Ще се смаете!

Свят

Зеленски става все по-неудобен, позицията на Украйна зависи от подкрепата на САЩ. Това каза геополитическият анализатор Боян Чуков, предава Фокус.

 

„Американците публично винаги ще подкрепят Украйна, но те в никакъв случай няма да позволят Украйна да бъде самостоятелна веселяща се единица, а по отношение на Украйна британците да имат приоритет, когато дават линията на поведение на Зеленски.

Както казах преди, Зеленски се намира в изключително лоша ситуация в личен план, тъй като той от една страна не може да бъде мек по отношение на Русия, защото националистите в Украйна ще му скочат и ако той продължава в тази посока, са те, които ще го свалят от власт.

От друга страна, Зеленски става все по-неудобен на САЩ и затова неслучайно в западните медии започва да се лансира фигурата на Залужни, който е ръководител на Въоръжените сили на Украйна“, обясни той.

По думите му на Зеленски не му остава още много време да бъде начело на Украйна в качеството си на президент. Анализаторът добави, че европейците повече нямат никаква изгода да продължи войната на украинска територия.

„Украйна, нейната позиция зависи от това до каква степен ще бъде подкрепяна най-вече от САЩ. Позицията на Украйна, тя не е подплатена с абсолютно никакъв ресурс – нито икономически, нито политически, нито и военен, ако говорим откровено, защото въоръженията, които в момента получава Украйна по линия на НАТО, са тези, които все още ѝ позволяват по някакъв начин да оказва съпротива на Руската армия.

Най-вероятно Зеленски ще приключи своята политическа кариера“, изтъкна Чуков.

„Войната в Украйна започва да става война точно такава, каквато водеха американците срещу Саддам Хюсеин и по принцип така се води война, ако се води реална, истинска война. Така че до този момент хората и експертите бяха абсолютно прави, когато твърдяха, че тази война е странна, и Русия в никакъв случай не прилага цялата военна мощ, с която разполага, и създаде една илюзия в немалко анализатори, че Руската армия е пред разпадане, че ракетите привършват и т.н.

Искам само да припомня, че в нашите медии още през месец март тази година имаше хора, които твърдяха, че руските ракети са се изчерпали и остават още няколко седмици. Сега сме вече към края на годината, поне до този момент не се вижда нищо подобно“, смята той.

Tagged

1 thought on “Боян Чуков разкри какво се случва със Зеленски и САЩ! Ще се смаете!

  1. МНОГО ТЪП и глупав коментар на Боян чукът……………………той нищо не разбира …..рожба е на БКП ….и всички “ ТЕ “ са като БОЯНЧО вече побелели още повече оглупели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *