Българска телевизия готова за падането на правителството! Довечера ще излъчи специално предаване за края на Борисов!

България отблизо

Водещият на предаването “ Не се страхувай “ по „Евроком“  Васил Василев е приготвил два варианта на изданието тази вечер.

Единият е как българското правителство подава оставка. Предварително са записани анализатори, поканени са и специални гости, призна журналистът.

Той се надява, че у нас политиците са прихванали нещо европейско по време на безкрайните си визити в Брюксел. И че след днешния протест ще подадат оставката си и ще признаят, че не могат да управляват страната. Причина трябва да е  изявлението на вицепремиера Симеонов за кресливите майки и уж болните им деца, което беше огромен шамар за обществото.

Ако подобна реплика бъде изречена и след това най-нагло потвърдена от управник в която и да било нормална страна,  целият кабинет би подал оставка от срам. А не да се извиняват един след друг за думите на колегата си и да казват, че не постъпил правилно, ама просто речникът му бил такъв и характерът по-сприхав.

Цивилизованият свят не понася такива гаври с човешкото достойнство, категоричен е  Василев и се надява,  че българското правителство ще действа според етичните норми на своя европейски и демократичен избор. Тоест ще реагира като всички държавници по света.

Ако това се случи,  предаването ще бъде посветено на  последиците от оставката и въпроси – а сега накъде и варианти за отговорите им.

Журналистът се надява силно това да се случи и е готов да реагира.

Но понеже познава родните политици до болка, има втори вариант на предаването, който ще бъде много по-болезнен за управляващите. Но и тъжен.

Засега той го крие, но е тръгнал на личен поход за защита на България.

Колкото до оставката, тя е само мечта.

Борисов се извини от името на Симеонов, Лиляна Павлова също и си измиха ръцете.

Само Симеонов не се извини, но от него никой и не го очаква.

България и цивилизовано отношение към народа, като и оставки, са несъвместими понятия!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Българска телевизия готова за падането на правителството! Довечера ще излъчи специално предаване за края на Борисов!

  1. Борисов нали си ги е отгледал тези нагли изчадия… Сега заслужават да им бъде отнето всичко, защото то не е тяхно. И стига с плюли и мерзавии президента, защото той не им играе по свирката и има почтеност, благоприличие и разум! Понеже са мързелив, алчни и злобни, искат да получат всички и всичко. Трябва да бъдат линчувани публично от целия български народ!!!

  2. Шайката Г… , всички които са айдуци, крадци на едро мразят Президента и обичат БМБ. НОТОРНО ИЗВЕСТНО е! Разделение на обществото, което ще доведе до гибел на България , заради лакомията на част от населението подхранвано, възпитавано вече 15 г от Гепи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *