Валери Симеонов: Горанов е един истински патриот на дело и милее за бюджета на държавата истински

България отблизо
Финансовият министър Владислав Горанов е един истински патриот на дело и милее за бюджета на държавата истински. Това каза Валери Симеонов по НТВ.

Мисля, че ще видим Васил Божков с белезници у нас, и това ще се случи през това управление. ОАЕ са по-благосклонни за връщане, когато има заплахи за убийства.

Мисля, че прокуратурата малко се забави, защото сигнала срещу него от братя Найденови е подаден на 4 декември, допълни той.

Той коментира последната информация, че акциите на ПФК „Левски“ са прехвърлени на премиера Бойко Борисов с думите: „Не знам дали това е подарък или камък, който да те завлече на дъното“.

Така набързо Валери Симеонов коментира политическата обстановка в страната и се изяви като пръв и верен защитник на Борисов.

Той много добре знае, че днес Бащицата няма да уволни Горанов и му постила килимчето, по което ще мине да се откаже от снощните си думи.

А думите в прав текст бяха: „Горанов не е ГЕРБ! Какво иска той не е важно. Ако не му харесва да си ходи. Партията иска да намали ДДС-то в туризма!“ Само не добави „Партията, това съм аз, но пък всички го разбраха.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *