Валери Симеонов пророкува: Започва сезонът на оставките! Вижте кои министри ще си тръгнат

България отблизо

Започва сезонът на оставките.

Това заяви с хитра усмивка в свое интервю вицето Валери Симеонов.

Според него ще има сериозна чистка в кабинета и ще си отиде един министър.

Намекът на Тихия е за Ангелкова, която води с него открита война по плажовете. Вицето всячески се мъчи да затваря обекти, а тя пък се напъва с всички сили да ги остави да работят, защото тази година сезонът се очертава слаб. Първо руските туристи ще са с 15 процента по-малко заради многото спънки с визите и отношението към тях по родните плажове. 4 милиона ще отидат в Турция, 2 милиона в Гърция. Като се прибави и Световното по футбол, което продължава един месец, реално сезонът ще започне след 15 юли.

Симеонов се бори за тишина, а Ангелкова за каквито и да било туристи.

Говори се, че вицето защитавало кръчмите и хотелите на свои хора или срещу сухо под масата и затова скачал срещу „некоректните“.

А сега се готви да вземе главата на колежката си заради непослушание.

Без да иска обаче, Симеонов се превърна в пророк. Е, главата на Ангелкова си е на раменете й, но внезапно падна тази на социалния министър. Борисов му я отряза по телефона, а след това му я върна заради вълната от критики, които отнесе.  Но рано или късно ще му намери цаката.

Другият в списъка пак не е Ангелкова, а Валентин Радев. След десетките полицейски гафове, които започнаха още в началото на годината и след огромната издънка с неоткриваемия затворник Пелов, краката на Радев се клатят със страшна сила. Въпрос на време е да се оттегли „по собствено желание“, ако не иска да го засилят по пързалката.

Под въпрос е и приятелката на Гинка  – Теменужка Петкова. За Гинка й се размина, но след провала на енергийните преговори в Москва и след излагацията на Бацето при Путин, мястото й вече е доста ветровито. Освен ако не е в заговор с Бащицата за прословутата сделка с ЧЕЗ.

Лилито пък сама ще падне, тъй като европредседателството свършва.

Да, идва сезонът на оставките, но Валери не се сеща, че и той е на ветровито място. Яко са му се заканили и хотелиери, и ресторантьори и даже обикновени туристи, които искат да купонясват по морето.

Така че току виж и той отиде да плува на някое тихо място, без билет за връщане.

Кой още се клати ли?

То е ясно.

Борисов.

А заедно с него цялото правителство.

Този път ще си отидат безвъзвратно.

Пророк си ти, Валери!

Гледай си мотела и телевизийката, защото втори път министерско кресло няма да видиш!

Хвърли си едни карти и виж.

Ние и без карти и боб го знаем!

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Валери Симеонов пророкува: Започва сезонът на оставките! Вижте кои министри ще си тръгнат

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *