Валери Симеонов размаха среден пръст на протестиращите /СКАНДАЛНО ВИДЕО/

България отблизо
Валери Симеонов размаха среден пръст на ресторантьорите, които вече над час протестират под прозорците на Министерския съвет. Лидерът на НФСБ се показа на един от прозорците на бившия Партиен дом, в който вече се помещават народните представители и направи неприличен жест пред събралите се граждани.

Случилото се предизвика бурно освиркване, става ясно от кадри, разпространени в социалните мрежи. Видеото е заснето от TrafficNews.

На площада се намират стотици представители на затворените заради епидемията сектори. Граждани от цялата страна настояват помощите, отпуснати от държавата, в крайна сметка да стигнат до пострадалите бизнеси.


Исканията им са и да отворят отново врати на 1 февруари, а не както предвижда заповедта на здравния министър в момента – от 1 март. Тя обаче засяга само дневните заведения. Не е ясно какво ще се случи с баровете и нощните клубове.

Само преди седмица „патриотът“ заяви, че иска да подкрепи бранша и да бъдат отворени заведенията.

Сега обаче се извъртя на 180 градуса.

А може би го дразнят всякакви протести и не може да се сдържи да не им покаже някой от пръстите си.

Всеки знае какво се случи, когато протестираха майките на болните деца. Тогава „патриотът“ си изгуби вицепремиерското кресло заради безкрайните обиди към нещастните жени.

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *