Валери Симеонов с шокиращо признание: Коалицията ни няма да я бъде, защото…

България отблизо

Никой не може да каже, че на следващите избори ще се явим заедно в патриотична коалиция. При създалото се напрежение  по-скоро няма да се явим.

Това каза вицепремиерът Валери Симеонов, който вчера беше дежурен по интервю в ТВ „Европа“.

При нас не винаги нещата вървят гладко. Просто започна едно дърпане на чергата и да се трупат напрежения от месеци.  И те не са идейни, ние като партии с ВМРО и АТАКА сме почти еднакви и интересите ни са еднакви – да работим за народа и за доброто на народа и интересите на държавата ни.

Трупат се друг вид конфликти, които не зная защо колегата Каракачанов не иска да бъдат решени. Те са на ниво парламент и на ниво медийни изяви.

Сега всичко е в полза на ВМРО. Те представят нещата така, като че ли единствени участват в правителството и вършат нещо полезно за държавата. Наблюдава се едно тяхно хиперактивно и буквално истерично присъствие в медиите, като се почне от сутринта, та чак до  вечерта, изхленчи  Симеонов.

И още по-страшно. Той обяви, че всички  постижения на „Обединени патриоти“ се представяли по медиите  като актив на ВМРО, все едно те са ги извоювали. Те са най-малката партия в коалицията, а си приписвали най-много заслуги. Замазвали очите на хората, тупали се в гърдите и си правили пиар. Целта била ясна.

Тичането  на депутати от ВМРО в медиите било предварително обмислено и целяло войводите да се явят самостоятелно на избори, като по този начин прекарат партньорите си.

По метода „Крадецът вика дръжте крадеца“ Симеонов реши да си оправя партийните бакии в пряк ефир.

Явно той ревнува от изявите на другите коалиционни партньори по медиите, но меко казано, изрече една голяма лъжа. Зрителите прекрасно виждат, че не минава ден, без вицето да е в някоя телевизия, а понякога и в две. Той не пропуска да даде блиц интервю пред всеки журналист, който го попита нещо и даже без да го е попитал каквото и да е. Има мнение по всеки въпрос.

Ако става дума за медийно присъствие, то Симеонов всеки ден, та даже и по празници цъфти от екрана. Най-вероятно не става дума за присъствие, а за чиста ревност.

Каракачанов призна, че двамата не са говорили отдавна, колегата му го избягвал и давал изявления без да ти съгласува с коалицията. Меко казано, отношенията им били на точката на замръзването.

През лятото пък Симеонов правеше самостоятелни показни акции, без да се допита до партньорите си. След това скочи на ГЕРБ сам, а после внезапно обяви Борисов за най-добрия премиер.  Доста хаотичните изяви на вицето стреснаха партньорите му и той постепенно изпадна в изолация.

Сега стяга редиците, стреля наляво и надясно и се готви да управлява, но сам!

Без Каракачанов и Волен, а ако може и без Борисов.

Но, господин Симеонов и останлите сръдльовци!

Нали дойдохте на власт, нали народът ви избра, защото му обещахте високи пенсии и заплати, ликвидиране на престъпността и икономически растеж?

Кое от всичко това изпълнихте?

Един се бори за самолети и комисионни, друг за мотели и огради, трети за среден пръст. Ама златен.

Борете се, докато е време..

Защото в следващото правителство няма да ви има.

Даже парламента ще гледате отвън!

Социолозите ви дават общо 4 процента.

Разделете си ги и кой откъде е!

Писна ни!

Автор Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *