Ванга предсказала кой ще управлява света след войната в Украйна!

Свят

Българската гадателка казала колко време ще продължат военните действия и кой ще сложи краят им.

 

Българската ясновидка Ванга е една от най-емблематичните фигури в цялото постсъветско пространство. Тя започна да предсказва бъдещето още в младостта си, много от нейните прогнози се сбъдват и сега, а някои от тях човечеството все още не е разбрало.

Къде е живяла Ванга и как е получила дарбата си – биография
Бъдещата гадателка е родена на 31 януари 1911 г. в Струмица. Родителите кръстили момиченцето Вангелия, което означава „носи добрата новина“.

Малкото момиче рано загубило майка си,  баща й отишъл на фронта и след завръщането си веднага се оженил, но момичето нямало добра връзка с мащехата си.

На 12-годишна възраст Ванга попаднала в пясъчна буря и издигналото се торнадо я отнесе на няколко километра от дома. Когато родителите й открили Вангелия, очите й били плътно затворени поради изобилието от пясък в тях. Момичето се нуждаело от операция, но сумата била твърде голяма, така че след 4 години Ванга напълно ослепяла.

Ванга е изпратена в Дома на слепи деца, който се намира в Сърбия. Там момичето получило добри грижи, научило се да свири на пиано и ръкоделие, така че когато се върна у дома, тя вършела цялата домакинска работа сама.

За първи път дарбата й се проявява през 1940 г. – тогава Вангелия започвала да дешифрира сънищата, да предсказва съдбата на своите съселяни, да лекува болести, да чува гласовете на мъртвите и да общува с Бога.

Ванга имала свой уникален метод – давала на човека парче рафинирана захар, върху което трябвало да спи през нощта, а след това го давал на ясновидката, за да говори за бъдещето.

През 1967 г. ясновидката постъпила на държавна служба и започва да получава заплата за виденията си и се среща с много известни хора от онова време.

Вангелия била много религиозен човек, тя винаги се молила на Христос и вярвала в доброто. На 11 август 1996 г. Ванга умира от рак.

Предсказанията на Ванга се сбъдват
Историците и биографите на известния лечител назовават редица надеждни пророчества, който тя е казала и са се сбъднали:

Пражка пролет. В началото на 1968 г. Ванга говори за „тъмни облаци“ над Прага. Отне около половин година, преди войските на Варшавския договор да влязат в града.

Смъртта на подводницата „Курск“. Гадателката каза: „Курск ще бъде погълнат от вода“, но тогава никой не разбра как целият град може да потъне под вода. Когато това се случи с подводницата, вече нямаше въпроси.

Перестройката и разпадането на СССР. През 1980 г. Вангелия пророкува смъртта на последния лидер на държавата, дестабилизацията и смъртта на режима. Пет години по-късно нейното пророчество се сбъдна.

9/11 – Терористичният акт по кулите близнаци в Ню Йорк. Лечителката казала за трагедията от 11 септември така: „Братята ще загинат под ударите на железни птици“ и, ако се съди по случилото се през 2001 г., тя не се е объркала.

В допълнение към горните прогнози, Ванга говори за дигитализацията например: „Парите ще изчезнат, а вместо тях ще има числа“. Самата ясновидка не е разбрала как е, но в 21 век можем да си го представим.

Имала е и прогнози за края на войната в Украйна!
Ванга никога не е давала точни дати, освен това интерпретацията на думите на ясновидката се променя в зависимост от събитията. За съжаление предаването на думите й прилича на „счупен телефон“, въпреки многото сбъднати прогнози.

Според една версия Вангелия прогнозира, че Украйна я очакват трудни времена, но всичко ще се промени, когато жена дойде на власт. Именно тя ще превърне страната в просперираща държава.

Според друга версия тя видяла, че земята ще бъде покрита с черна кръв и войната ще продължи седем години, след което славяните ще управляват света.

Превод и редакция: БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *