Ванга ПРЕДСКАЗА какво очаква Владимир Путин, Доналд Тръмп, Русия и България!

Свят

Журналисти от руското издание „Федерална агенция Новости“ и британското издание „Дейли Експрес“ напомниха за пророчествата на българската ясновидка Ванга за 2019 година.

Ясновидката предсказа, че 45-ият президент на САЩ Доналд Тръмп ще пострада от неизвестна болест. А срещу руския президент Владимир Путин ще бъдат извършени няколко опита за убийство. Ванга обаче подчертава, че опитите няма да бъдат успешни.

Ясновидката пророкува още, че през 2019 г. цунами ще вилнее на територията на няколко азиатски страни наведнъж.

Освен това, Ванга предрече, че Европа я очаква икономически колапс и животът там ще стане много лош. Затова тя много пъти призова българския народ да се съюзи с Русия и да влезе в Евразийския съюз, ако народът иска да оцелее, заедно със своята родина България.

„Дейли Експрес“ отбелязва, че личността на българката Вангелия Пандева Димитрова или както я наричат още хората в България – Ванга, е заобиколена от много митове и легенди. Смята се, че Ванга е в състояние да предскаже множество трагични събития дълго време преди да се случат. Така Ванга прогнозира терористичното нападение на 11 септември 2001 г. в САЩ, появата на „Ислямска държава“, ужасното цунами в Тайланд и редица събития.

Ванга е родена през 1911 г. в България. В детска възраст тя изгубва зрението си, което според съвременниците, отключва нейните невероятни способности. Журналистите припомнят, че Ванга прогнозира опустошително цунами, което може да се случи през 2019 година. Според Ванга, ужасната гибел ще засегне територията на Япония, Китай, Индонезия и други държави.

Освен това, Ванга предрече датата на края на света. Според гадателката, светът във вида, в който го познаваме, ще загине през 5079 година. Но за съжаление, Ванга не уточнява как точно ще настъпи краят на света.

Много пророчества на Ванга нямат точна дата, така че могат да се появят по всяко време. Българската ясновидка вярваше, че в бъдеще Слънцето постепенно ще се изстине, а земляните ги очаква среща с извънземни пришълци.

 istinata.net

Tagged

1 thought on “Ванга ПРЕДСКАЗА какво очаква Владимир Путин, Доналд Тръмп, Русия и България!

  1. 🙂 Да бе! Аз пък ако знаете какво мога да предскажа!…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *