Вежди Рашидов: Очаквам Борисов да се оттегли от властта

България отблизо

Депутатът от ГЕРБ и председател на Комисията по култура в парламента Вежди Рашидов коментира в „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ, че очаква в някакъв момент Бойко Борисов да се оттегли от лидерската позиция в партията.

Според Рашидов, Борисов може да постъпи както Ахмед Доган, който стана почетен председател на ДПС. Чувам го напоследък хвърля едни хубави изречения – път на младостта, явно той е разумен човек, ще намери границата, за да може като Доган в един момент – да има влиянието, но да може и по един елегантен начин да подготвя кадри.

Доган навреме се отдръпна. Остави едни по-млади хора да въртят това колело, но без да изпуска колелото, все пак то е негово.

Смятам, че и Борисов  е разумен и ще влезе в тази схема, заяви Рашидов. Попитан дали допуска, че това ще стане след третия мандат, Вежди Рашидов каза: „Аз мисля, че е достатъчно умен и разбира, че има смяна на поколенията“.

Всъщност Вежди призна две неща. Че ДПС е на Доган, а на хората, които гласуват за движението. Стои в сянка, дърпа конците, кадрува и печели, купувайки я ТЕЦ, я пристанище, я нещо друго.

С аналогията призна и че ГЕРБ не е партия на народа, а еднолична собственост на Борисов. И той ще управлява собствеността си, докато е жив, или го замести внука му. Също ще кадрува, ще пробутва свои хора и ще ни управлява в сянка.

А оттеглянето няма да е по негово желание. Прекалено е ексцентричен, за да слезе от сцената.

Тогава изводът е един.

Някой от партньорите или по-точно господарите ни не желае Борисов във властта.

И му е поставил ултиматум.

А той ще се оттегли театрално и с фанфари, уж че дава път на младите.

Младите пионки, които ще работят за НЕГО и партията МУ.

Горко ни!

Tagged

1 thought on “Вежди Рашидов: Очаквам Борисов да се оттегли от властта

  1. Борисов ще ходи в затвора,както и всички българоубийци, няма да ви оставим да дърпате конците защото разплетохте България от алчност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *