Венци Стефанов: Избирам Путин! Западът само ни вкарва в бели!

България отблизо

„Путин или Байдън? Какво трябва да избере България?“, беше попитан Венци Стефанов в предаването на  Беновска. Босът на Славия отговори категорично: „Путин“. И продължи:

Избирам Путин, защото Русия винаги ни е помагала, без да иска от нас да променяме ценностите си или своята национална идентичност. А откак сме със Запада ни сполетяха един куп бели. Икономиката ни рухна, сполетя ни огромна демографска криза, България е пред изчезване, а сега  ни карат и да помагаме на страните, които пряко или непряко воюват срещу Русия.

„Аз съм православен християнин! Възпитан съм в тези ценности! Бил съм член на комунистическата партия. Не се отказвам, не съжалявам! Напротив, гордея се!

И искам едно нещо да кажа – България е за българите! България трябва да се управлява от българи, които милеят за децата, за България и за бъдещето на България!“, разпали се Стефанов.

„Аз не вярвам, че бъдещето на България е с държави, които са някъде на 10-15 хиляди километра. Нека да имаме добросъседски отношения, нека се разбираме с хората, които са около нас!

С хората, които могат да ни помогнат не с два танкера газ или някакво временно стопиране на цените! Това не може да спре инфлацията. Това няма да донесе добрини на обикновения българин!

Ние трябва да мислим единствено и само за бъдещето на нашите деца, защото те са бъдещето на България! И пак казвам – с три тоалетни, с джендърските истории, с всички тези неща нищо добро не чака българската нация! Час по-скоро трябва да изтрезнеем, да започнем да следваме пътя на нашите предци! А той е България да бъде за българите! И не ми подарявайте фланелка на Харвард накрая на предаването, моля ти се!“, отсече той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *