Виктор Димчев с разбиващ коментар за лицата в кривите огледала на промяната, наглостта и самозабравата на политиците

България отблизо

Мустафа Емин, който се самоназовал „Господарят на Рибново“ в Пирогов, за да приемат с предимството неговото дете пред чуждото, е знаково лице на ДБ в родопското село, където на първите избори след много медиен шум коалицията му събра точно 3 гласа. 

Тома Белев, който казал „Разхождате се в парковете, които съм създал“ не е създал нито един парк през живота си, но съсипа парк Витоша с неумелите си решения, след което потроши МОСВ като зам.-министър на ДБ.

Боби Сандов, който закопа доизграждането на магистрала Струма, бе министър, за да изкара някой лев от проектчета, тунелчета и броене на диви зайци, а отскоро Русе ще диша отровите на неговите грешки.

Кирил Петков, който се вживя в ролята си на дилър за любовта между партиите в ДБ и mafiqta, е личен телефонен асистент на онзи, когото щеше да сваля.

Новите калинки в ДКК, които по обещание ще вършат два пъти повече работа за два пъти по-малко пари, всъщност са част от мащабно наместване на партийни кадри на удобна държавна служба, за да има откъде да папат коалициите.

Кметове, фигуранти, членове на бордове, началници, държавни фирми, топли проекти, вкусни комисионни, желязна дисциплина, хладни умове, чисти сърца, пламенни червени хора.

Това е промяната. Тик-так.

Виктор Димчев

Tagged

2 thoughts on “Виктор Димчев с разбиващ коментар за лицата в кривите огледала на промяната, наглостта и самозабравата на политиците

  1. Какъв коментар може да направи човек като чете какви ги вършат всички негодници във властта.За тях и затвор им е малко.

    1. ТОЛКОВА СТЕ ПРАВА?!! ПОНЯКОГА СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ОТМЕНИХАОСМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ, НО ПОСЛЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ ТОВА Е ЛЕКО НАКАЗАНИЕ ЗА ТАКИВА БЕЗРОДНИ МЕКЕРЕТА, КОИТО И МАЙКА СИ ЩЕ ПРОДАДАТ ЗА СОБСТВЕНА ИЗГОДА! БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМА ЗАКОН ЗА ПОЖИЗНЕН ЗАТВОР, БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕ ПО НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, ОТНЕМАНЕ ГРАЖДАНСТВТО НА РОДАТА ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО И ИЗХВЪРЛЯНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ПРАВО НА ВЛИЗАНЕ У НАС ДОЖИВОТ!!! ЖЕСТОКО?!? ДА! НТЕВЪОБРАЗИМО ЖЕСТОКО, НО ТЕ – ПП, ДБ, ГЕРБ-СДС, ДПС И ЕЛЕКТОРАТИТЕ ИМ! ИСТИНСКИ РОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ НЕ МОГАТ ДА ПОДКРЕПЯТ ТАКИВА МАЩАБНИ ПРОДАЖНИЦИ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *