Виктор Орбан РАЗКРИ дълго пазена тайна за ЕС!

Свят

Унгарският премиер Виктор Орбан е известен в цяла Европа с това, че винаги смело отстоява интересите на своя народ и своята родина. И точно поради тази причина той стана трън в очите на Брюкселския псевдоелит, който се опитва да колонизира суверенните европейски държави.

Евробюрократите го притискаха от всички страни, изключиха го от така наречената Европейска „народна“ партия, дори се опитаха да му организират Майдан в Будапеща, но нищо не можа да попречи на храбрия премиер да защитава правото на Унгария сама да взема всички решения за своето развитие и своето бъдеще.

Нещо повече. Виктор Орбан не се ограничи само до защитата на своята родина. Той последователно и неотклонно разобличава двойните стандарти и лъжите на Запада. Сега унгарският премиер заяви, цитиран от Politico и news.bg, че „елитът в Брюксел вече напълно е загубил връзка с реалността“. Не трябва да се страхуваме, нито да се предаваме, каза той. Атакуват ни, защото показваме техните лъжи.

Това на практика означава, че чиновниците в Брюксел крият като щрауси главите си в пясъка и не виждат, че ЕС се разпада, заради техните опити да превърнат суверенните европейски държави в безгласни букви. Да изземат всичките им правомощия и да  управляват страните в своя полза, изсмуквайки икономиките и ресурсите им.

Но главната тайна, която брюкселските чиновници на ЕС грижливо пазят е фактът, че те вече почти нищо не контролират. Държавите от Вишеградската четворка – Унгария, Чехия, Полша и Словакия отдавна и открито не се подчиняват на никакви разпоредби на ЕС. Италия, Холандия и Швеция също излизат от орбитата на ЕС. Британия напуска капана на европейския запад. Дори Гърция вече не иска да й диктуват от Брюксел.

И единствената държава, която все още сляпо се подчинява на унищожителния Брюкселски диктат е България. Всички си спомняме едно изказване на Борисов, който иска хем да е със САЩ и НАТО, хем да е с Русия. Сякаш не знае, че САЩ и Русия са противници. Че Вашингтон непрекъснато въвежда нови санкции срещу Руската федерация и се опитва да я унищожи. Сякаш не знае, че дори най-запалените еврооптимисти в Русия вече разбират, че със САЩ и Запада няма да може да се постигне компромис без силата на оръжието.

А Виктор Орбан, без да се плаши от Брюксел, призова симпатизантите си да го подкрепят на изборите през май, за да покажат на еврочиновниците, че в Унгария се случва това, което искат унгарците. 

Дано и ние имаме късмет да дойде на власт такъв ръководител-родолюбец. За да пребъде България.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *