Владимир Путин ВЗРИВЯВАЩО: Ще издадем руски паспорти на цяла Украйна!

Свят

Улеснената процедура за издаване паспорти на Руската федерация, може да бъде предоставена за всички граждани на Украйна. Това заяви руският президент Владимир Путин по време на пресконференция в Пекин в събота, 27 април, цитиран от https://www.5-tv.ru/. 

„Ние предоставяме такъв улеснен начин за придобиване на руско гражданство не само за хората, които живеят в Донецката и Луганската народни републики. Ние предоставяме този начин за получаване на наше гражданство на хората от цяла Украйна. Като цяло ние мислим за улеснено получаване на руско гражданство за цяла Украйна ”, каза президентът Владимир Путин.

Що се отнася до влиянието на закона за улеснено получаване на паспорти, върху бюджета на Руската федерация, „това не е спонтанно решение“, следователно икономическият компонент на този закон е изчислен изцяло.

Преди да подпишем този декрет, ние пресметнахме всичко. И можем да гарантираме, че законът за преференциалното получаване на паспорти за жителите на ДНР, ЛНР и цяла Украйна, няма да окаже никакво влияние на социалната сфера в Руската федерация, както и на всички плащания в нея”, заяви президентът Владимир Путин.

И ако някой от жителите на Донбас продължава да получава украинска пенсия, различна от руската, няма нищо социално несправедливо в това. Защото, според Владимир Путин, пенсиите в Украйна са три пъти по-малки, отколкото в Русия, а хората продължават да живеят под куршумите на украинската армия.

Ето така, отново без капка пролята кръв, Владимир Путин ще прибере цяла Украйна в състава на Руската федерация. Каквото и да правят САЩ и Киев по този въпрос. Щом украинските радикали не искат добросъседски отношения, ще получат присъединяване на цяла Украйна към РФ. А радикалите нека да стягат куфарите за САЩ. Или да се подчиняват на новите порядки в състава на Русия.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Владимир Путин ВЗРИВЯВАЩО: Ще издадем руски паспорти на цяла Украйна!

  1. Когато следваш вярната посока, решенията идват от само себе си.Само да имаш воля да ги претвориш в дела!Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *