Владимир Путин отново РАЗБИ САЩ и ЕС! Западът на КОЛЕНЕ!

Свят

На пресконференция, след края на срещата на върха, на страните от Г-20, Владимир Путин категорично заяви в лицето на Запада, че подопечният им Киевски режим носи цялата отговорност за продължаване на войната в Донбас, както и за планираната от Украйна и САЩ, и подкрепяна от ЕС, провокация в Керченския пролив.

„С война винаги е по-лесно да прикриеш своите провали в икономическата и социалната политика“, обясни руският президент, цитиран от ТАСС, поведението на украинските власти.

„Така, не Киев, а някакъв „външен агресор“ ще е виновен за мизерията, в която властта хвърли народа. Този „агресор“ ще е виновен и за празния държавен бюджет, заради което Украйна трябва през цялото време да стои с протегната ръка и да проси пари от МВФ и други „спонсори“. Като по този начин, прехвърля цялата тежест за изплащане на тези дългове, към бъдещите поколения“.

Руският държавен глава отбеляза, че в условията на такива провокации като Керченската, на украинските власти ще им бъде по-лесно да продължават разграбването на народа и държавата.

Освен това, Владимир Путин смята, че с въвеждане на военно положение в 10 региона, украинските власти са разделили страната на благонадеждна и неблагонадеждна част.

„Те въведоха военно положение в 10 региона. И то точно в тези, в които действащият президент не се ползва с особена поддръжка. Това значи, че киевската власт със собствените си ръце раздели страната на две части – благонадеждна и неблагонадеждна“.

Руският президент отбеляза, че досега не е въвеждано военно положение, въпреки че страната се намира в състояние на война вече пета година. „А сега, в навечерието на изборите, веднага въведоха военно положение. За какво е нужно това? – попита риторично Владимир Путин. Ами естествено, за да бъдат ограничени правата на гражданите, да се ограничи или напълно прекрати, тяхната политическа дейност“.

Накрая руският президент разби Запада и неговите украински слуги, със заявлението, че Киев не е заинтересуван да се спре кръвопролитието в Донбас.

„Анализът на последните събития, свързани с Керченския инцидент, или с други провокации в Черно море и това, което виждаме в Донбас, говори, че действащото ръководство на Украйна не е заинтересувано да се регулира ситуацията въобще, а още по-малко с мирни средства, каза руският президент пред журналистите. Това е партия на войната, и докато те са във властта, всякакви трагедии от подобен род, както и войната в Донбас, ще продължават“.

Всички народи по света са наясно, благодарение на Интернет, че превратът в Украйна през 2014 г. бе извършен от САЩ. Наясно са, че днешната Киевска власт изпълнява указанията на Вашингтон да съсипе всичко в Украйна, да изгони и унищожи по-голямата част от жителите на Украйна. За да превърне страната в един огромен военен полигон, натъпкан с ядрени ракети, насочени срещу Русия.

Затова истината за мизерията в Украйна, за провокацията в Керченския пролив, за нескончаемата война в Донбас, която Владимир Путин разкри на срещата на върха на страните от Г-20 в Аржентина, удари като с парен чук САЩ и неговите западни „партньори“.

Защото колкото е виновен Киевският режим за случващото се в Украйна, два пъти повече са виновни САЩ и ЕС, които предизвикаха и подкрепят убиването на цял един народ.

Но не се ли случва същото и в България? Нима нас не ни убиват бавно и методично? Не се ли случва същото и в другите източноевропейски страни, къде по-бавно, къде по-бързо?

Истината за Украйна е истина и за цяла Европа и света, който Западът иска да унищожи и превърне в своя колония. Затова Владимир Путин ни става още по-близък, понеже се бори не само за Русия и Украйна. Но и за цяла Европа, и за целия свят.

Автор Иво Македонски, istinata.net

 

 

 

 

 

Tagged

2 thoughts on “Владимир Путин отново РАЗБИ САЩ и ЕС! Западът на КОЛЕНЕ!

  1. Този материал трябва да бъде прочетен от всеки в мрежата!

  2. За другите източно-европейски страни не знам,но заключението ви не д валидно за Чехия! Те си живеят спокойно и средния брой деца е 3…..Така че обобщенията не са много уместни. За бъдещето не знам как ще бъде,но за сега добре живеят под крилото на Гетмания и Австрия,чиято индустрия е изнесена в Чехия,разбира се се работи за много по-ниски от германските и австрийските заплати. Предполагам имст и други облекчения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *