Владимир Путин УНИЩОЖИ мечтите на Запада за МЪЛНИЕНОСНА война! Вижте как! Фактите са зашеметяващи!

Свят

Западът отдавна мечтае за така наречения „глобален, светкавичен ядрен удар“, който е повече познат като „мълниеносна война“ срещу Русия. Дори днес заплаши да унищожи всички руски ракети.

Тази война, за няколко часа трябваше да ликвидира по-голямата част от руските стратегически ядрени обекти, командните щабове, големите предприятия и инфраструктурата на страната. И, разбира се, трябваше да превърне Руската федерация в огромно пламтящо кълбо от ядрени взривове.

И Западът, начело със САЩ, дълго и упорито се готвеше за този момент. Правеше оръжия, крилати ракети с ядрени бойни глави, автоматични системи за водене на бойни действия и т.н.

А кулминацията на тези приготовления стана разширяването на НАТО на Изток. Обявената цел на това „разширяване“ бе сдържане на „агресивната“ Русия, защита на държавите, които се намират около границите на Руската федерация и в цяла Европа. Както и други подобни абсурдни измишльотини.

Цял свят разбра, че НАТО се разширява под предлози, изсмукани от пръстите. Но не можа да разбере докрай истинската цел на това разширяване. И се чудеше защо е необходимо да се хвърлят толкова средства, за да се обгради Русия в огнен кордон от военни бази, натъпкани с ядрени ракети? Та нали Русия също е ядрена държава? И нейният ядрен потенциал е по-голям и по нов, дори от този на САЩ?

Защо Западът се разширява на Изток като не може да нападне Русия с ядрени оръжия? Това се питаха обикновените хора. Но те допускаха голяма грешка.

Западът може да нападне Русия. Но при едно условие. Да нанесе светкавичен ядрен удар, който да ликвидира ядрения потенциал на РФ. Както и по-голямата част от страната.

В този западен план, всичко бе изпипано до последната подробност. Но имаше един препъни камък. Ракетите не можеха да излетят от територията на САЩ, защото до Москва са 13 000 километра. И руснаците щяха да имат предостатъчно време, за да засекат и унищожат американските ракети. Същото се отнася и за океаните.

Следователно, на САЩ и Западът им беше нужно, под някакви измислени предлози, да се доближат максимално близо до границите на РФ. Защото ако ракетите трябва да прелетят някакви си 500 или 1000 километра, тогава откриването и унищожаването им от руската противовъздушна отбрана става почти невъзможно.

Ето защо САЩ и НАТО тръгнаха да се разширяват на Изток. И обградиха цяла Русия с обръч военни бази, натъпкани с крилати ракети, с ядрени бойни глави. Не, за да „сдържат“ Русия. А, за да я унищожат. Напълно и окончателно.

Добре, че руското политическо и военно ръководство, начело с Владимир Путин бе достатъчно мъдро и далновидно, за да разбере коварните намерения на янките. И да унищожи плановете им за „мълниеносна война“. Напълно и окончателно.

Владимир Путин няколко пъти предупреди разгорещените глави на щатските „кучета на войната“. И се опита да охлади техния „ентусиазъм“. Като обяви, че Русия ще отвърне асиметрично на тази нова заплаха, идваща от разширяването на НАТО към границите на Руската федерация.

Само че кой да го слуша? А този асиметричен отговор се състоеше от два уникални елемента. Първият, бе създаването на огромен противоракетен купол, който покри цяла Москва, а до началото на 2019 г. трябва да покрие и цяла Русия.

Този непробиваем противоракетен купол бе съставен от новите уникални зенитно-ракетни комплекси С-400 и С-500, които сега цял свят иска да купи, начело със страни като Китай, Индия, Турция, Иран, Северна Корея, Венецуела и т.н. Само един от тези мощни зенитно-ракетни комплекси е в състояние да открива, проследява и обезврежда до 120 крилати ракети едновременно. И то такива, които летят не само в земната атмосфера, но и в Космоса.

Вторият елемент на руската защита, също вече е готов за действие. Това е напълно нова, уникална Радиолокационна система/РЛС/, която вече покрива територията на цяла Европа. За нея съобщи bgr.news-front.info. Тя може да открива ракети, самолети и други бойни машини на НАТО, както се казва, още преди да са решили да излетят.

Открива ги светкавично. Още в момента на излитането. И веднага ги подава на руската противовъздушна отбрана. Която пък своевременно ги унищожава. Тоест, мечтата на САЩ за мълниеносен ядрен удар от близко разстояние бе ликвидирана окончателно. От Русия и нейния президент Владимир Путин.

Защото първо, ракетите ще бъдат засечени веднага. И второ, невероятните руски зенитно-ракетни комплекси ще ги унищожат още преди да са прелетели и стотина километра.

Точно затова напоследък, в своята безсилна ярост, Тръмп и Вашингтон налагат санкции след санкции на Русия. Но това само показва техния гняв и  отчаяние. Защото мечтата да унищожат Русия рухна. А с това и мечтата им за световно господство.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Владимир Путин УНИЩОЖИ мечтите на Запада за МЪЛНИЕНОСНА война! Вижте как! Фактите са зашеметяващи!

  1. Да здравствует великая и непобедимая Красная Армия! каза:

    Красная Армия всех сильней!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *