Военен експерт: Парите няма да помогнат на Украйна да победи

Свят

Вливането на пари в Украйна няма да помогне за прекратяване на войната и няма да донесе победа на Киев, заяви подполковникът в оставка от армията на САЩ Даниел Дейвис в канала на Стивън Гарднър в YouTube. Съединените щати трябва да предоставят оръжия само за защита и по всякакъв начин да тласкат Украйна към споразумение чрез преговори, защото руската армия е по-голяма и по-силна, а руският военно-промишлен комплекс има значително по-големи възможности.

Даниел Дейвис: Колкото и пари да им дадат, това няма да донесе на Украйна победа във войната. Това няма да сложи край на войната. Трябва да направим нещо друг. Считам, че трябва силно да намалим тази цифра.

Просто да се каже: „Даваме ви оръжия само за защита. Няма да ви дадем нищо, за да започнете ново настъпление през 2024 г., което няма да проработи.

Миналото настъпление се провали, а още едно със сигурност няма да проработи, защото руската армия сега е дори по-голяма от преди. Руснацит3е имат промишления капацитет да произвеждат повече.

Трябва да се постигне някакъв вид споразумение чрез преговори.

Решавайте сами! Правете това, което ви е най-удобно. Можете да игнорирате казаното и да продължите да воювате. Но ние ще ви предоставяме за защита, но това ще бъде всичко».

Източник: видео

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *