Волен Сидеров с шокираща прогноза за следващото управление!

България отблизо

Бях конструкторът на Обединени патриоти. Бях този, който номинира Каракачанов за президент през 2016 г. За пръв път от 20 или 30 години ДПС бе изместена на тогавашните президентски избори. Но започнах да критикувам политиката на патриотите, защото хората очакваха от нас други неща – да поощрим индустрията, земеделието, да увеличим доходите, да внесем национално самочувствие. Това не се случи

 

Така коментира действията на Обединени патриоти в предишното правителство, лидерът на Атака Волен Сидеров в ефира на btv.

„Министерството на отбраната стана агенция за недвижими имоти. Затварят се печеливши бизнеси. Не беше това идеята, трябваше да се превърнем в една достойна европейска държава. Трябваше да принуждаваме ГЕРБ да води политика, съобразена с националните интереси. ГЕРБ са хлъзгави и ако не им се наложи малко по-твърдо да свършат нещо, няма да го свършат. Ръководството на ГЕРБ и Борисов нарушиха баланса.

А ако не бях създал тази 4-странна структура на Обединените патриоти и ГЕРБ, с кого щеше да управлява Борисов, с кого?“, запита той.

„Сега обаче се оформя следващо управление под егидата на Борисов и  ГЕРБ, „, добави той.

„Подготвя се една нова политическа сила, която да замести патриотите в управлението, защото няма ГЕРБ да играе открито с ДПС. Става въпрос за „Има такъв народ“ на Слави Трифонов. Планът „Сидеров“ е от 150 страници и е различен от плановете на Има такъв народ, ако изобщо имат някакви планове. Аз поне не съм чул за техни планове. Между другото, за тридесет години социолозите израснаха пред очите ми. Някои от тях ги чувствам като роднини. „Атака“ ще участва на изборите и ще има изненади.

Аз не съм бил в управлението, а в Народното събрание. Реалното управление е в изпълнителната власт. 90% от лобистките закони са вкарани от НФСБ и ВМРО“. Заяви в прав текст лидерът на „Атака“ Волен Сидеров пред bTV.

По думите му, през последните години са приети само лобистки закони. Такъв пример е и сделката за изтребителите Ф-16. Разпродават се имоти на МО, защото е скъпо да се поддържат, а се дадоха 3 млрд. за рисунки на самолети, които са по на шестдесет години. Тогава ми се каза, че американците го искат и с мечка орехи не можели да ядат, заяви още лидерът на Атака.

На въпрос дали има диалог с премиера Бойко Борисов, Сидеров коментира, че отдавна няма. „От доста време се чудя дали да не изляза на автостоп някъде и да спра джипката, и да му кажа нещата, които искам да му кажа. Но и той може да ме намери“, коментира Сидеров.

Говорил съм преди с Бойко Борисов. Аз бях против сделката с Ф-16. От доста време вече нямам диалог с премиера. Нещата стават абсурдни. Полицията не преследва престъпници, а дебне хора, които искат да се веселят. Смятам да обединя граждански организации, с което да застанем срещу колониалното и териториалното ни поробване“, коментира общинският съветник и бивш народен представител.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *