Врачка предрече края на ГЕРБ! Вижте кога ще се случи това!

България отблизо

Наесен в България ще има драстични промени, задава се много голяма буря, каза известната димитровградска гадателка Стоянка Митева.

Бойко Борисов имаше голяма подкрепа през първия мандат. Хората видяха в него нещо различно и му повярваха. Гласуваха! Само че вече десет години нищо не се променя. Става по-лошо и по-лошо.

При мен идват млади семейства да търсят някакъв лек за детето си, защото лекарите не знаят диагнозата, или искат много пари. Идват хора с тежки, неличими заболявания, но в стадий, в който никой не може да им помогне, освен с блага дума и малко надежда. Притеснявам се,  че някои от тях,  са безнадеждно изпуснати от системата и вярват, че може да се промени съдбата им. В такива случаи това няма как да стане, казва гадателката пред сайта фрогнюз.

Непрекъснато виждам отчаяни хора и това ме натъжава и наранява. Не може толкова много народ да живее скотски, да е изгубил всякаква перспектива, да се лута и да не знае какво да прави. Мъча се да облекча болките им, да помогна на когото мога и с каквото мога. От цялата страна идват. От София идват политици и заможни бизнесмени да питат за власт и още пари, за сделки и печалби, а от провинцията  пристигат угрижени и угнетени хора.

Много мъка се е натрупала у хората, много лъжи се изговарят всеки ден, българите вече  са уморени и обезверени. В  София, тези, които работят на жълтите павета, живеят в друг свят. Те се правят, че  не се виждат, а може и наистина да не виждат  как изнемогват обикновените българи по села и градове.  Болести, ни морят. Несправедливости ни дебнат  на всяка крачка. Голяма част от тези болести хората са ги хванали  от напрежение, от мизерия и лошо отношение и унижение.

Когато един народ не вярва на управниците , идват болестите. А след тях неизменно идват бурите.

У нас вече е назряла бурята.  Ще има българска буря и тя ще събори правителството. Гневът на хората е достигнал предела си. Пластовете в държавата ще се разместят, ще ни управляват по-загрижени и по-умерени хора.

Много лъжци ще се разделят с богатството си, а други ги чакат дела.

Виждам българската буря, тя ще дойде през есента, категорична е Митева.

Дано да е познала!

Tagged

6 thoughts on “Врачка предрече края на ГЕРБ! Вижте кога ще се случи това!

  1. Ха дано, но отдавна не вярвам на гледачки, баячки и т.п. Вярвам в народния гняв, който е на предела си ! Достатъчно е една не толкова голяма причина и да тръгнем и да пометем малки и големи гербери и герберки!!!0

  2. Браво. Ходете по Гадателки врачки и други тем подобни. Вижда ви се краят. Вече лъжите ви невървят и почнахте да питате гадателки. Ле ле колко сте смешни. САМО Г Е Р П.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *