Путин извикал Борисов, за да го отърве от предателите! Вижте най-шокиращата версия за правителствена екскурзия до Москва!

България отблизо
От Министерство на външните работи излъгаха, че срещата на Борисов с Путин се подготвя  от два месеца.
Докато още на 3 март знаехме, че Радев е поканен в Русия през май, то за другата визита научихме десетина дни преди да се състои. В началото премиерът показа открито несъгласие с планираното президентско посещение  и даже се възмущаваше, че то се случва по време на европредседателството. Беше твърдо против, но после внезапно се извъртя.  Според мен, Путин е извикал Борисов в Москва с таен телефонен разговор. Това предположи пред сайта Фрогнюз бившият депутат Методи Андреев.

Посланието на Путин е да покаже пред света, че има голямо влияние в България и за  една седмица и президентът и премиерът са отишли при него, разпени се Андреев.

Странно. А Борисов кукла на конци ли е, че тича където му свирнат и който му свирне?

 

Андреев обаче не си задава този въпрос, а цитира руски портал на Института за световна икономика към Руската академия на науките, където руска та икономистка Екатерина Шумицкая пише: „В сегашната ситуация в света, никой няма да разреши  на София  да седи на два стола. Русия няма доверие на  България и не я смята за ненадежден партньор за разлика от Турция. Ако в  Турция не се случи нещо много сериозно и добрите връзки бъдат прекъснати, България няма да получи нищо даром от Русия, особено доверие”.

Виждате ли какво се случва, пита Андреев. Русия не ни смята за надежден партньор, докато сме  в ЕС и НАТО. Няма как да очакваме никакво прагматично сътрудничество, както му се иска на Борисов.

На този етап Русия не се нуждае от България. Причината е, че тя чрез Ердоган има достатъчно влияние в Черно море и около Проливите.

 

Според мен  Борисов отиде по други причини при Путин. Да си подсигури гърба и бъдещото преизбиране. И да си запази правителството. Той знае, че коалиционните му партньори са проруски настроени и коалицията все повече  и повече увисва във въздуха като несъстоятелна. Двамата са се договорили Русия да не се бърка чрез ВМРО и АТАКА в нашата политика и на практика премиерът да остане на власт до края на мандата си, а Путин да не се намесва.

Браво бе, Методи! Браво бе, Андреев!

Докъде я докараме само!

Борисов да моли Путин да го остави на власт срещу неясни обещания!

И в същото време инициатор на срещата да не е нашият човек, а руския президент.

По-голямо безумие не бяхме чували.

То бива политическо късогледство и нагаждачество, ама това минава границите дори на политическата фантастика.

И въпреки пълното фиаско на срещата, Методи Андреев остава оптимист.

Според него Путин развързал ръцете на нашия и сега той имал пълното право да направи предсрочни избори през есента. И да се отърве от патриотите, които му висяли като камък на шията.

Като направи коалиция с десните партии и най-вече със СДС.

И за какво му е на Путин да вкарва в управлението най-големите си врагове?

Смях в залата!

Истината е, че Борисов сам се натисна за срещата, за да покаже на електората, че Русия го обича.

Русия обаче го посрещна хладно и делово и го изпрати без фанфари. И показа, че за нея е човек, на когото нито може да вярва, нито пък да разчита.

Единствен май от всичко това е доволен Методи Андреев.

Защото според него,  сините щели да се върнат на власт.

А може би преди това е имал тайна среща с извънземните.

Казва ли ти някой какво се върти в главата Методиева.

„Сълза и смях“ в български вариант.

А Путин коя роля играе, е неясно.

Дори на Андреев!

Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

2 thoughts on “Путин извикал Борисов, за да го отърве от предателите! Вижте най-шокиращата версия за правителствена екскурзия до Москва!

  1. Този човек да отиде да се прегледа. Не е добре с главата и трябва да вземе мерки и този и Антон Тодоров и още някои от кликата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *