Втасахме я! Премиерът се разсърди! Вижте какви душевни страдания го мъчат!

България отблизо

Люшкането на  премиера ни от една страна в коренно противоположна са нещо, с което свикнахме.

Той показва ту едното си лице, ту другото, а в краен случай вади трето, също така до болка познато.

С журналистите се държи по същия начин – ту се натиска да дава интервюта по телевизията и променя цялата предварителна програма, а поканените гости увисват, без да са взели думата, ту пък решава, че от гилдията са виновни за всичко и ги наказва с мълчание.

Това се случи по време на откриването на четирилентовият път от Бургас до Слънчев бряг. Заради височайшето присъствие се бяха събрали представители на всички медии, но  Борисов внезапно отказа да отговаря на журналистически въпроси. Отряза си лентичката и си замина.

Причината – сърдит. Сърдит, защото някои медии обърнали внимание на майките в палатковия лагер пред парламента и излъчили цели репортажи. А той открито заяви – не искам да ги гледам тия! Как така ще посмеят медиите да излъчат нещо, което ТОЙ не иска да гледа??? Че и ще поканят майките в студиото да им вземат интервю?   А пък те ревнаха, че уволнил социалния министър и поискаха неговата оставка. Пълно безобразие! Вълна вакханалия в в медиите!

Според Бащицата, репортерите „тенденциозно предавали думите му и се получавало така, все едно е говорил глупости“! Излагали го. Правели го за смях.

Възможно ли е това да се случва? Вероятно и диктофоните им сал сами  тенденциозно записват само небивалиците, които излизат от устата на Вожда?

В Поморие той се появи толкова вбесен, особено и след гафа с македонския президент, че наредил на пиарите си да не комуникират с журналистическото братство и най-добре било всички писачи и драскачи да му се махат от главата и да го оставят там да открива разширения път.

Аз върша толкова много за народа, за България, а те ме правят за смях. Никакви интервюта няма да давам.  Като не им харесва, да ми се  махат от главата, отсякъл Борисов.

Златна ти уста, Вожде!

Ако наистина я затвориш, цена няма да имаш!

За съжаление гневът МУ трая ден до пладне.

Но още се цупи и праща Цветанов да говори по телевизиите и да обвинява БСП за всичко, което се сети, включително и за това, че полицията не си вършела работата.

А сега БСП искат вот на недоверие.

Смятате ли, че мълчанието ще продължи?

Абсурд!

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Втасахме я! Премиерът се разсърди! Вижте какви душевни страдания го мъчат!

  1. И като се разсърди, какво о това, МАХАЙ СЕ, НЕЩАСТНИК, НА ВСИЧКИ НИ НИ ОМРЪЗНА ОТ ТЕБ, ДОЛЕН,ЗАВИСТЛИВ НЕКАДЪРНИК И ПРЕДАТЕЛ НА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ!!МАХАЙ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

  2. Бях в автобус на поморийския градски транспорт, в близост до полицейското управление, когато попаднах на пътя на разярения Министър председател. Изведнаж се появиха много черни лимузини и започнаха да блокитат пътя. Разярени полицаи и гардове даваха отривисти заповеди и блокираха всички възможни постъпи към полицията. Черни коли застанаха напреки на всички платна. Принудиха автобуса да даде заден ход, но от зад вече се бяха натрупали много коли и той блъсна микробус. Не разрешиха на шофьора дори да излезе. Беше по-зрелищно и от холивудски екшън. Такива фашистки маниери не бях виждал. Премиерът, може и да не е видял, как се осигурява свободен път на особата му, но това не го оправдава. Гангстерска история!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *