Правителството на Борисов ПРАВИ щедър „ПОДАРЪК“ на…! Ето на кого и КАКЪВ е той! Пригответе се за ШОК!

България отблизо

Без да обръщат внимание на продължителните и многобройни народни протести в Македония и Гърция, против готвената промяна на името на нашата съседка, евроатлантическите „елити“ на двете страни насила натрапиха на гражданите ново име, което е неприемливо за всички.

Нещо повече. В последните няколко дни, вицепремиерът и външен министър на България Екатерина Захариева се скъса да повтаря, че целта на България била Македония час по-скоро да започне преговори за членство в ЕС и НАТО.

А вчера, тя в прав текст заяви, цитирана от dnes.dir.bg, че водеща задача за България била в края на този месец Македония да започне преговори за членство в Евросъюза. И увлечена от своя неочаквано избухнал плам, тя дори определи дата за започване на преговорите – 26 юни.

Захариева с апломб съобщи на простосмъртните народи, че премиерите на Македония и Гърция Зоран Заев и Алексис Ципрас имали пълната подкрепа на Брюксел за подписване на договора, с който се променя името на Македония.

По темата дали новото име на Македония „Република Северна Македония“ е приемливо за България, Екатерина Захариева халтаво заяви, че за нас всяко име било приемливо, стига Скопие да няма териториални претенции към нас.

Само че това не е вярно. Доста специалисти се изказаха, че не всяко име е приемливо за България. По простата причина, че държави и области с думата „Македония“ в названието, започнаха да стават застрашително много. Гърците си искат „своята“ Македония. Македонците също.

Албанците и те точат зъби за Македония и никак няма да е учудващо, ако Брюксел им създаде такива условия, че да се размножат взривоподобно и да изтласкат истинските македонци, които са всъщност българи, в периферията на държавата и нейното управление.

И ние да се сдобием със съседи, които не са наши братя по кръв, език и религия, а отново да се обзаведем с поредната порция мюсюлмани, които са не само вътре в България, но и започнаха застрашително да ни обграждат от всички страни.

Точно това е и причината, приемането на Македония в ЕС да не е приемливо нито за нас, нито за македонците. Всъщност, и България, и Македония трябва да бягат колкото може по-далеч от двата западни съюза – ЕС и НАТО. Защото членството в тях вещае унищожаването на славянския етнос и замяната му с мюсюлмани.

Още повече, нито Екатерина Захариева, нито Бойко Борисов, нито Красимир Каракачанов са оторизирани от българския народ да се месят във вътрешните работи на съседите ни. И да им казват дали да влизат в ЕС и кога да стане това.

Думите на Екатерина Захариева, че нашата цел била незабавно влизане на Македония в ЕС не могат да се окачествят по никакъв друг начин освен като дипломатическо нахалство. Има си народ в Македония, който трябва да бъде питан на референдум дали иска да влиза в тези две западни структури.

Така, както Владимир Путин организира свободен, мирен и честен референдум за гражданите на Крим. И те казаха своята тежка дума.

А в случая с „най-демократичния“ съюз в човешката история – ЕС – никой не пита народите дали искат да влизат в този „съюз“. Нито българския народ бе питан, нито ще питат македонците. Ето това е „демокрация“.

Идват разни комисари от Брюксел. Идват Борисов и Захариева и казват на гражданите в Македония как да се казват и къде да влизат.

Те да не са малоумни, хората в нашата съседка, че пишман управниците ни, дето не могат да направят минималната пенсийка поне 300 лева, да им дават акъл?!

Но такава е демокрацията по Брюкселски. Мълчиш и не разсъждаваш. Иначе започват да се сипят бомбите с обеднен уран, подарък от  ЕС и САЩ. Като в Сърбия.

Искам да кажа, че обикновените хора в Македония съвсем скоро ще започнат да ни проклинат. Само като се стоварят на главите им благинките от ЕС. Ето това не е приемливо за нас.

Но на кого да го кажеш това? На Борисов и Захариева? Те нито ще чуят, нито ще разберат.

Нека все пак, да не забравят, че народния гняв продължава да расте. А това е опасно. За Борисов и Захариева.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Правителството на Борисов ПРАВИ щедър „ПОДАРЪК“ на…! Ето на кого и КАКЪВ е той! Пригответе се за ШОК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *