Възмутен пенсионер разплака Фейсбук: Съседката ми си води мъже в нерегламентирано време и издава неморални звуци!

България отблизо

Здравейте! Вие сте сайт, който защитава истината и е крайно време някой да чуе моята истина. Това пише  до istinata.net Славчо Радев от „Младост“ Три.

Пенсионер съм, живея на петия етаж, а на шестия дадоха апартамента си под наем. В него се нанесе някаква особа от провинцията, която по данни на домоуправителя работи като сервитьорка. Облича се възмутително, с къси поли, чорапогащници като мрежа, а блузата й е наполовина разкопчана!

Вкъщи също ходи по токчета. Това става ясно, като тропа по теракотените плочки, на които не е застлала едно килимче да приглушава звука. Пуска си музика по всяко време, тропа като кон и пуши. Специално съм я засичал как си хвърля фасовете, а веднъж се качих на етажа докато я нямаше и подуших изпод вратата миризма на цигари, алкохол и евтини дезодоранти! По този начин нарушава екологията в блока! Оплаках се на домоуправителя, но явно му е завъртяла главата, защото той ми отговори, че във входа сме нямали екологичен проблем.

Добре де, екологичен може и да няма според него, но аз смятам, че има морален такъв!

Тази жена започна да води мъж вкъщи. Някакъв с мускули и татуировки и впити дънки. Нарочно отидох да изхвърля боклука, за да го огледам хубаво, като идваше! Не прилича на мъж, а на  тези мутрите от филмите. Влачи със себе си алкохол! А какви мъже имаше едно време! Нежни, галантни, цветя носехме, на кино канехме момичетата.

Този отива в апартамента и се започва нещо страшно. Аз съм съвременен човек, разбирам, че хората имат нужда от полов живот, но то не става така без да се подпишеш в гражданското! А тези се познават от има няма месец. И го правят най-спокойно и нагло. И не в леглото, като нормалните българи, а в банята! Тя крещи ах и ох, той кой знае какво прави, но се чуват такива неморални звуци, че ми иде да си запуша ушите.

Всяка вечер хода в банята да слушам какво става и съм възмутен до дъното на душата си!   Една вечер ги нямаше там и реших, че нещата са се нормализирали, обаче сбърках. Отидох да си направя чай в кухнята и чувам горе масата се клати! Ама като от земетресение! И пак същото ах и ох.

Няма покой за мен. Никой не уважава вече старите хора! Три пъти докладвах на домоуправителя, че имам високо кръвно, пия хапчета и се нуждая от спокойствие. А той ми вика, бай Славчо, животът е такъв, не ги слушай! Успокой се и си пусни телевизора.

Как да се успокоя? Пият, пеят и най-неморално се съешават, където им попадне! При това шумно и даже в кухнята!

Как ядат после на тази маса, не зная!

Няма сън за мен. Няма спокойствие. По цяла нощ не мигвам да чакам къде ще го направят и как.

Писах на „Господари на ефира“, но не дойдоха. Надеждата ми е във вас!“ – завършва писмото си пенсионерът.

А ние, признаваме си, сме в шах и мат.

И не знаем какво да направим…

Някой да се сеща какво?

Автор: Ани Ангелова, istinata.net 

Tagged

1 thought on “Възмутен пенсионер разплака Фейсбук: Съседката ми си води мъже в нерегламентирано време и издава неморални звуци!

  1. Бай,Славчо,покани я тази жена у дома,поговорете си,може да те разбере.пък ако не,вземи един усилител и го инсталирай на балкона,та всички съседи да станат съпричастни на тези Ох и Ах.Тогава те щат не щат,ще ти влязат в положението и ще ги погнат.А етажната тайфа е великасила.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *