Вячеслав Володин разкри какво ще се случи с Киевския режим и западната военна помощ!

Свят

САЩ грешат много, като смятат, че „войната до последния украинец“ няма да засегне Вашингтон, който продължава милитаризацията на Киев и го тласка към нови престъпления. Това мнение изрази във вторник председателят на Държавната дума Вячеслав Володин в своя канал в Telegram.

 

„Ако Вашингтон, продължавайки войната до последния украинец, мисли, че няма да го засегне, тогава той много се лъже“, каза Володин.

Той отбеляза, че Белият дом, докато осъжда руските въздушни удари по критична инфраструктура в Украйна, трябва да се запита: „какво направи Вашингтон, за да спре обстрела на цивилни в Донбас, където хората живеят в страх, без вода и светлина повече от осем години .“

„Какво прави сега Вашингтон, за да спре атаките срещу Запорожката атомна електроцентрала от украински формирования, заплашващи с ядрена катастрофа? Той само продължава да милитаризира нацисткия режим в Киев, тласкайки го към нови престъпления“, подчерта Володин.

Председателят на Държавната дума също добави, че е необходимо да се разбере, че всички цели на специалната военна операция ще бъдат постигнати във всеки случай. „Киевският режим ще бъде денацифициран, а западната военна помощ ще бъде унищожена“, каза Володин.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *