Ген. Атанасов се зарече да бие дузпата на Митрофанова и прати Борисов в Полша, за да…

България отблизо

В тази ситуация България има с какво да се гордее. Радвам се, че бях част от тази делегация и от мнозинството, което застана на страната на Украйна. 

Това заяви в ефира на „Още от деня“ по БНТ съпредседателят на ДБ и зам.-председател на НС Атанас Атанасов.

Това, което видяхме в Буча, не е за разказване. В Бородянка имаше една улица, права 500 метра. От двете страни стари къщи – всички избушени и запалени. Тези хора, които са живели там, няма къде да се върнат“, каза той.

„Питам се защо е всичко това в 21 век. Какво иска да постигне Путин. Има някаква злоба зад това, че украинците са тръгнали към западния свят и ЕС. Той иска да ги спре“, смята Атанасов.

„Не знам Борисов дали е ходил в Полша. Борисов, ходи, за да видиш хората каква инфраструктура са направили и после говори за своята. Такава подредена държава“, коментира Атанасов.

На Митрофанова отдавна трябваше да й бием дузпата. Ние отидохме в Киев, а не в Москва, защото правим елементарната разлика кой е жертвата и кой агресорът“, гневно заяви той.

„Дипломатическият състав на Русия у нас е по-голям от сборът на Великобритания и Германия общо,“ заяви той и предложи руските дипломати у нас да се разредят.

Той призна, че не знае кога ще свърши тази война.

Според него БСП няма да излезе от коалицията, когато България подкрепи военно Украйна: „Те не са вчерашни, знаят как да излязат от този казус“, смята той.

Tagged

2 thoughts on “Ген. Атанасов се зарече да бие дузпата на Митрофанова и прати Борисов в Полша, за да…

  1. Да,г-н Атанасов,Наистина Вие направихте ЕЛЕМЕНТАРНА разлика кой е агресора и кой- жертвата!А сега си направета ЗАДЪЛБОЧЕНА и ще видите невероятно различни РАЗЛИКИ!Хубаво е да отидете и на други места,освен при Зе и Со!И там има терор и то от 8(ОСЕМ) години!Да на говорим за най-пресния-Сирия!Но……тове не е интересно за Вас,нали?

  2. Ама какъв господин е този клоун. Това е Гном с пагони. Кой идиот пък го направи генерал това недоразумение? Ако руснаците влязат в България, този ще е един от първите, който ще тича да ги посреща с цветя на Орлов мост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *