Георги Марков: Бунтовете в Европа ще са незапомнени, по Коледа ще е страшно!

България отблизо

Бившият конституционен съдия Георги Марков, който от години живее в Унгария, предвещава тежка криза в Европа. Юристът сподели в мрежата и снимка от кафене в Будапеща, където е в компанията на конституционните съдии Атанас Семов и Янаки Стоилов.

 

Ето какво написа Марков в личната си Фейсбук страница:

„Приятно е да пиеш токайско вино с конституционни съдии в най-старото кафене(от 1823г.) в Будапеща“, написа той

1. Германия, като най-богата, се спасява поединично. Налива 200 милиарда евро за компенсация на енергийния шок, в който се вкара.

2. Макрон е бесен, че не е уведомен…

3. Мелони и Макрон се срещнаха дискретно. Идва зверска мигрантска вълна…

4. След като хвърчаха глави на учители, свещеници и много полицаи, Франция е в потрес. От миграцията на ножа загуби живота си поредната малолетна – ангелчето Лола.

5. Макрон ще трябва да признае, че има паралелна общност, в която дори полицията няма достъп. Генерали и адмирали ще искат отново намеса на армията срешу ислямизацията.

6. Полша си иска репарации от Германия за Втората световна война и плаши с вето.

7. Австрия, Унгария и Сърбия правят срещи на върха за кервана от мигранти в Суботица. Ако австро-унгарците платят и Сърбия издигне ограда, България ще стане буфер.

8. Турция е член на НАТО и с най-силна армия в Европа, но гледа сеир и не взима страна във войната.

9. Англия си сменя премиерите като носни кърпички.

10. Русия включи на въздушна атака и войната от щадителна ще стане разрушителна.

11. Победата на Тръмп на 8 ноември ще е убедителна и Байдън ще бъде разследван за бизнеса на сина му в Украйна и износ на жито в Китай.

12. Урсула ще бъде разследвана за сделката с “ПФАЙЗЕР”. Европейската сметна палата повдигна въпроса. Замесено е името на съпругът й и сина й.

13. Бунтовете в Европа ще бъдат незапомнени, тази Коледа ще е най-тежка след Втората световна война. Санкциите се оказаха голяма политическа грешка на ЕС. САЩ и Русия си постигнаха целта – слаба Европа.

P. S.: Приятно е да пийнеш Токайско в най-старата сладкарница в Будапеща от 1823 г. с конституционни съдии – Наско Семов и Янаки Стоилов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *