Георги Марков с разтърсващ анализ за Русия, САЩ, войната, евроидиотията в Европа и неправителственото управление на България!

България отблизо

Във връзка с динамичната геополитическа ситуация в света и предстоящите парламентарни избори у нас се свързахме с бившия конституционен съдия и екс депутат Георги Марков. 

 

Преди година пред Епицентър.бг конституционалистът предрече избори до дупка и пълен колапс на държавността, и позна! Днес смята, че България е страна с неправителствено управление, която се разпада пред очите ни. Защо? Вижте в следващите редове.

 

Ето акценти от днешния ни разговор с Георги Марков:

 

На 8 ноември на изборите за конгрес Тръмп ще помете демократите с победа, невиждана за републиканците от 80 години насам.

– Клекнахме на Македония. Подменихме общата си история със самолетна линия до Скопие, която фалира.

– Прав е Орбан, че Европа се простреля в белия дроб.

– Един евроидиот ни призовава да се забърсваме с мокри кърпи и да си изтупваме дрехите, вместо да се къпем и перем

– Бившето ГДР ще свали правителството на Шолц.

– „Продължаваме промяната“ е НПО на „Америка за България“.

– В България НПО-та на Сорос се съюзиха с юмрука на президента.

– Обладани сме от примитивна русофобия, а по-големи съветски ибрици в света от нас нямаше

– Сега се докарахме до изчезваща нация, до парламент и президент, за които 2/3 от избирателите не дават гласа си.

– Държавата България се разпада пред очите ни!

– България е продадена държава, удавена от скандали, попаднала в ръцете на случайни хора, натрапени отвън.

– Войната за руснаците ще стане отечествена, а те такива войни не губят!

– Г-н Марков, няколко пъти намекнахте в публикации, че събитията в Европа тази есен силно ще напомнят есента на 1989 г. и падането на комунизма. Какво имате предвид?

– От 1 септември тази година светът няма да е същия. На тази дата ще стане очевидно, че е налице военен съюз Русия, Китай, Индия. Започва мащабно отдавна подготвяно учение на територията на Индия от войски на Китай, Русия и домакините. Ще има участие и на още страни: Беларус, Таджикистан, Монголия и пр. Това е анти-американски съюз от много могъщи икономически страни с чудовищно огромно население. Към този съюз гравитират Иран, Пакистан, Южна Африка, Бразилия, Арабският свят и още и още държави. Русия не бе изолирана, както се очакваше, а новият могъщ военен съюз слага край на американския монопол върху световните дела.

Ще отбележа, че на 8 ноември на изборите за конгрес Тръмп ще помете демократите с победа, невиждана за републиканците от 80 години насам. Това ще е тежък удар за глобалистите. Тръмп е ярък патриот, християнин, антиглобалист, противник на войните, цветните революции и износа на демокрация, срещу третия пол. Байдън и синът му Хънтър ще бъдат разследвани за бизнес дела в Украйна и Румъния. На Зеленски ще се направи одит и дотогава ще му спрат парите, за това в прав текст призова Тъкър Карлсън, който е гласът на Тръмп по Fox News.

 

– Koи са драматичните събития, за които намеквате в Европа?

– В Европа ще има големи бунтове срещу безумните анти-руски санкции, които на практика санкционираха вече европейските граждани. Правителствата ще падат като круши.

Прав е Орбан, че Европа се простреля в белия дроб. По Лисабонския договор, който е на практика Конституцията на ЕС, е абсурдно органите на съюза да налагат санкции на трети държави, с които драстично да влошат живота, благосъстоянието и здравето на гражданите на Европа. Цените и инфлацията са до небето. От сега има призиви на правителствени ръководители да спим на студено, да не се къпем и перем, да няма улично осветление. Един евроидиот ни призовава да се забърсваме с мокри кърпи и да си изтупваме дрехите, вместо да се къпем и перем. Затова в Източна Германия освиркваха и отказаха да слушат Олаф Шолц. Занаятчийската камара в Хале в прав текст го попита дали иска да е канцлерът, съсипал Германия и го призова да спре санкциите, като подчерта, че украинската война не е тяхна война.

– Но това е Източна Германия, а не Западна?

– Лори, понеже си млада да ти кажа: това е Германията, която преди 33 години събори Берлинската стена. Източните, а не западните немци я събориха. Кол и Геншер заминаха на вечеря в Полша и имаше стена, а по време на вечерята, тя падна. Стотици хиляди излязоха и в Лайпциг, и в Дрезден и казаха: „Ние сме народа!“. Наложи се великият канцлер да зареже десерта и да се върне да види, че стената я няма. Ако се чакаше на западно-германците, Берлинската стена щеше да си стои. Бившето ГДР ще свали правителството на Шолц. Опитът да се попречи със сила ще доведе до небивали кръвопролития като от Втората световна война.

Епицентър.бг отрази голямото напрежение между Полша и ЕК, за което вие дори написахте пост във Фейсбук.

– Полша въстана срещу ЕК, която им спира парите от възстановителния фонд по чисто идеологически причини. ЕК брани одъртелите съдии- комунисти от времето на Ярузелски и прогресистите на Туск, отдавна минали 65-годишна възраст. И ние така ги пенсионираме, но неолибералите от Брюксел ги боли, че полското правителство е консервативно и християнско. Полша е голяма лъжица за Урсула, 40-милионна, с най-добрата сухопътна армия и силна икономика. При това непокорни. Качински и Моравецки обвиниха Германия и Франция в империализъм.

– Много емоционално подкрепяте Джорджия Мелони, може би първата жена премиер на Италия. Защо?

– Тази победа ще надхвърли рамките на Италия, която е трета икономика в Европа. За първи път Западна Европа ще има за премиер истински християнин и демократ от много време насам. Красивата Джорджия е „за“ ЕС на националните държави, яростен противник на Сорос, срещу миграцията и третия пол. Тя е и най-близкият приятел на Виктор Орбан. Той говори на конгреса на партия „Италианско братство“ и всички станаха на крака, пееки „Avanti ragazzi di Buda“, италианската песен за унгарското въстание от 1956 г. Тръмп заложи на Орбан в Европа, затова той откри форума му в Далас, и на Мелони, която също говори на следващия ден.

– Да се върнем на наш терен. През лятото на 2020 г. ни бяхте на гости в офиса на Епицентър. Направихме интервю и казахте, че България я чакат избори до дупка и политическа кома. Познавате! А сега накъде след изборите на 2 октомври?

– Още през 2017 г. в първото си изказване в 44-то Народно събрание, прието емоционално от залата, изразих опасение, че от парламентарна република С ПРАВИТЕЛСТВЕНО УПРАВЛЕНИЕ, ЩЕ СТАНЕМ ДЪРЖАВА С НЕПРАВИТЕЛСТВЕНО УПРАВЛЕНИЕ. Предупредих, че НПО-тата нямат право да извършват политическа дейност. Конституцията не позволява. В последните години „Америка за България“ и Сорос изградиха десетки НПО-та, в които наляха милиони. Направиха си медии, превзеха телевизии и подмениха партиите. Назначиха ни премиер без партия – „Продължаваме промяната“ е НПО на „Америка за България“. 

Сорос навлезе дълбоко в три държави: Украйна, където през 2014 г. направи майдан, предвестник на войната; Македония, където постави Заев и набута сина си Сашко за главен инвеститор; България, където неговите НПО-та се съюзиха с юмрука на президента. Затова България днес е без суверенитет, колония на радикалната американска левица на Байдън и Нюланд, която е известна с фразата: „Майната му на ЕС!“.

 

Клекнахме на Македония. Подменихме общата си история със самолетна линия до Скопие, която фалира. Хиляди по площадите в Скопие ни викаха, че сме въшки и фашисти. Не се намери държавник на часа да осъди езика на омразата.

Изнасяме оръжие чрез трети страни за Украйна с риск да ни цапнат руснаците с някоя ракета я някой завод, я летище или пристанище. Обладани сме от примитивна русофобия. Ние, българите, които сме освободени от ген. Гурко, ген. Скобелев и ген. Столетов. Руснаците ни освободиха, а не Байдън, Сорос и Блинкен. Конгресите цели 45 години кънтяха с „КПСС/БКП“. По-големи съветски ибрици в света нямаше.

 

Сега се докарахме до изчезваща нация, до парламент и президент, за които 2/3 от избирателите не дават гласа си. До Конституционен съд и ВСС с непълни състави. Скъсахме се от избори до дупка, както предрекох. Подменихме де факто парламентарната република с президентска. Държавата България се разпада пред очите ни! Не можем да си опазим границата. Мигранти минават на талази, утрепаха млади полицаи. България е продадена държава, удавена от скандали, попаднала в ръцете на случайни хора, натрапени отвън. Та, ние се върнахме на 1944 г. и позволихме незаконен арест на лидера на парламентарната опозиция!

– Има ли изход? Предстояшите избори ще решат ли политическата криза чрез коалиционно правителство на евроатлантическите ценности?

– Ами, то досегашното си беще представител на тези ценности. Прочее, всички правителства без Виденовото бяха про-ЕС и НАТО.

Кои са обаче тези евроатлантически ценнисти? Бомбардировките над Сърбия, без санкции от ООН, при които загинаха деца, а мостове и заводи бяха разгромени; бомбардировките и войната в Ирак, довели до милиони жертви; възходът на Ислямска държава и лъжата на лъжеца Блеър, че Садам има химическо оръжие; разрушаването на традиционното семейство и третия пол, ислямизацията на Европа и ликвидиране на християнския й характер?

– И накрая. Половин година след началото ѝ, имате ли прогноза как и кога ще завърши украинската война?

– Това е война САЩ-Русия на украинска земя. В момента Украйна се идентифицира със Зеленски. Не говори дори външният министър, а Кличко е в немилост. Украинските граждани са изключени от ефир, не знаем дори искат ли мирни преговори, които така или иначе САЩ не дават на Зеленски да води. Считам, че до изборите в САЩ НАТО ще влезе в Украйна. Войната за руснаците ще стане отечествена, а те такива войни не губят!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *