ГЕРБ и ПП си вдигнаха луд скандал. Вижте кой бил виновен за зациклянето на България

България отблизо
Лют спор се разрази в ефира на Нова телевизия по време на днешния дебат между представител на “Продължаваме Промяната” и ГЕРБ. Върлите врагове на политическата сцена се скараха за обедняването и инфлацията, замериха се с обвинения за това кой е по-, по-, най-виновен, но не дадоха отговор на въпроса какво точно предлагат като решение.

“През последните 8 месеца видяхме, че има два подхода на управление – на промяната и на статуквото. Управление на промяната е единственото, което може да стабилизира държавата. Показахме, че можем да управляваме коалиционно”, посочи Йордан Терзийски от ПП.

 

“Ако хората искат да преминат през кризата, то това няма да стане с управление на промяната. Ние сме показали, че можем да се справи с всякакви кризи и да управляваме коалиционно”, заяви на свой ред Александър Иванов от ГЕРБ и поиска “край на политическото безвремие”.

 

Как? Не стана ясно. Иванов дори атакува – ПП имали “две страници с опорки”, а Борисовите кандидат-депутати – 140 страници програма.

 

Терзийски и Иванов взаимно се обвиниха в несправяне с кризите. По време на управлението на ГЕРБ доходите изостанали, а бизнесът избягал от България, смята депутатът от редиците Кирил Петков. Иванов пък му отвърна, че по времето на ПП доходите растяли паралелно с инфлацията.

 

Кой какво е направил за газовата диверсификация също се превърна в гореща тема в ефира на Нова телевизия. Терзийски посочи, че от ГЕРБ са платили 3 млрд. обществен ресурс “за една тръба, по която не тече нищо”. Иванов пък контраатакува като заяви, че ГЕРБ подписали договора с Азербайджан.

 

“Българският избирател помни и чака обяснение за кюлчетата, за шкафчетата, за магистралите“, заяви на свой ред Терзийски.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *