Германия: Москва изостава във военното дело, ще краде немски военни технологии! Но ето какво се случва в действителност!

Свят

А това е руски космически щит, за който германците не са и сънували!

 

„Германските агенции за сигурност бият тревога: Русия не само води кибервойна с Германия и Запада – Москва също умишлено се стреми към германските военни патенти, технологии и все по-често до цели компании“.

Това разтяга като много стар локум германският таблоид „Билд“.

 

Целта била модернизация на западащата руска военна индустрия, която отчасти технологично изоставала. Според германските разследващи, за тази цел самите специални служби на Москва целенасочено действали на германска територия.

По-конкретно, Русия търсела технологии за модернизация на големи бойни системи – включително ракетна технология, варираща от конвенционални крилати ракети до ракети с ядрена бойна глава.

„Руските изследвания в областта на космоса и ракетостроенето изоставали, голяма част от това, което президентът Владимир Путин твърдял, че е чудо – оръжие, било остаряло, не подлежало на масово производство – или просто било измислено“, твърди германски „експерт“ по ракетна наука.

Чували ли сте по-голяма глупост от тази, която сега са съчинили германските журналисти?! 

На Германия й е забранено да произвежда оръжия, включително и ракетни технологии, от 1945 година. Меркел отказа да строи ядрени електроцентрали и се занимава с вятърни мелници. В същото време Русия не е спирала да развива своето военно дело. Тя създаде великолепни ракетни системи като С-400 и С-5оо, от които САЩ и Западът треперят, а Китай, Турция и Индия се избиват да ги купуват, въпреки заповедите на САЩ.

Русия е мноого по-напред от САЩ, да не говорим за Германия, във военното дело. Спомнете си само за руските средства за радиоелектронна борба, които парализираха най-новата американска роботизирана система за водене на самостоятелен бой, наречена „Иджис“. А руските хиперзвукови ракети не са измислици, те са страшен кошмар за САЩ. Нека припомним, че точно американците са специалисти по измислиците. Като започнем от прословутото стъпването на американци на Луната и стигнем до днешните холивудски прожекции, как количка на четири колела изминава три метра на Луната, или онова, което се предполага, че е Луната.

А руският президент никога не лъже. По простата причина, че руските хора не са възпитани в лъжа. Но ако руските хиперзвукови ракети са измислица , защо тогава във Вашингтон се страхуват толкова от тях, че дори след като обградиха Русия с военни бази, натъпкани с ядрено оръжие, не смеят да прекрачат и крачка в руска територия?! И защо Белият дом отпуска нови стотици милиарди долари за да настигне Русия в областта на хиперзвуковите ракети и на военното дело като цяло?!

Следващите писания на Билд са още по-голяма глупост. Русия изоставала в космоса и ракетното гориво. Ами че Русия има 80 годишен опит в космическите програми. Тя още продава на САЩ ракетни двигатели. Русия строи ядрени електроцентрали по цял свят със свое ядрено гориво. Нещо повече. САЩ  са много уплашени, защото Русия вече не иска да развива космически програми със тях. На Международната космическа станция, където руснаците приемаха и американци, скоро ще се сложи край.

И Русия, съвместно с Китай, ще започне строеж на космически станции на Луната, които няма да имат нищо общо с Америка. Ето от тази неминуема изолация от съвременните постижения в Космоса, от това се страхуват най-много евроатлантиците. Но няма как да го предотвратят. Освен ако не отидат да свалят шапка и да се помолят на Русия.

Няма друг начин. И Западът го знае, макар че още не е готов да го признае.

Автор Иво Македонски, istinata.net    

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *