Гешев: Борисов натисна Enter на специалиста в късия разказ Боби Истината

България отблизо
Току-що срещу мен започна поредната мръсна политическа атака. Явно политическите боклуци се уплашиха от гражданите. Борисов натисна ENTER и Боби Истината, специалист в късия разказ, оповести „истинска“ история в стил „сам си я измислих“.
И след това се обори сам като каза, че не разполага с никакви доказателства за твърденията си. И още нещо – радвам се, че съм изкаран пред скобите, защото вътре в тях се намират хора, до които никога не съм искал да стоя. Все пак на снимката с Петьо Еврото видимо е Борислав Сарафов.

Това заяви бившият главен прокурор Иван Гешев, след като пред журналисти изпълняващият функциите ме Борислав Сарафов посочи, че Гешев има общо с убития в кв. “Горна Баня” Мартин Божанов – Нотариуса.

 

“Има едно име, което излиза „пред скоби“ и в двата кръга и това е на бившия главен прокурор (Иван Гешев), той е свързан и с двата кръга около Петьо Петров-Петьо Еврото и Мартин Божанов-Нотариуса. Името му излиза като информация”, коментира Сарафов пред медиите, след като започнаха проверки в Софийската районна прокуратура.

 

Сарафов проверява шпицкоманда в прокуратурата.

 

“Досега търпях всякакви лъжи, защото бях главен прокурор и ме интересуваше престижа на институцията, която представлявах. Оттук нататък възнамерявам да съдя всеки лъжец, независимо дали се прави на главен прокурор или е представител на някоя розово-либерална медия”, коментира Гешев.

 

Ето и целият му отговор:

 

Досега търпях всякакви лъжи, защото бях главен прокурор и ме интересуваше престижа на институцията, която представлявах. Оттук нататък възнамерявам да съдя всеки лъжец, независимо дали се прави на главен прокурор или е представител на някоя розово-либерална медия.

 

Току-що срещу мен започна поредната мръсна политическа атака. Явно политическите боклуци се уплашиха от гражданите.

 

Борисов натисна ENTER и Боби Истината, специалист в късия разказ, оповести „истинска“ история в стил „сам си я измислих“.  И след това се обори сам като каза, че не разполага с никакви доказателства за твърденията си.

 

И още нещо – радвам се, че съм изкаран пред скобите, защото вътре в тях се намират хора, до които никога не съм искал да стоя. Все пак на снимката с Петьо Еврото видимо е Борислав Сарафов

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *