Грозна провокация! Опънаха палатки на „Дондуков“, искат оставката на президента

България отблизо

Палатков лагер бе опънат пред сградата на „Дондуков“ 2. Недоволни граждани от управлението на Румен Радев решиха да изразят негодуванието си от държавния глава. 

„Искаме прозрачност за Грипените!“; „Румен Радев – подлога на Корни“ – бяха част от лозунгите, които протестиращите закачиха на платките. Протестиращите се заканиха да останат в платките пред „Дондуков“ 2 докато не получат отговори на въпросите си. „Господин Радев действа като президент само на една партия. На една стара партия – БСП. Чувстваме, че вече не е нашият президент.  За две години той промени обстановката и вече не е български президент, а е подвластник. Сякаш е под крилото на Корнелия Нинова.  Постоянно имаме едно изключително мъмрене от негова страна за извънредното положение. Да, всички сме зле, но това започва да ни писва. Той насажда негативизъм между всички хора. Всички заедно трябва да излезем от тази криза, а не тепърва да правим нови избори. Не може човек, обвързан с червените, постоянно коментира колко е зле положението. Ами оправете го! Дайте някакъв положителен пример, а не само „Те това не правят.. Не дават пари на хората!“.

Не сме доволни от решенията на Радев, от екипа му, от постоянното му мрънкане. Ако ще става президент на българите, да го прави от сега, а не – да си остане президент на БСП и да си търси друго президентство“, заяви пред камерите на БЛИЦ TV един от протестиращите.

Събралата се рехава тълпа с доста мургав цвят на кожата, не каза коя организация и кой народ представлява.

Организацията на протеста беше толкова тайна, че даже във Фейсбук не се чу за нея.

По всичко си личи, че е добре финансирана с нови палатки и грамотни надписи, тоест без правописни грешки.

Кой е автор на идеята, не е ясно, но е ясно кои са кукловодите, коментират стреснати граждани.

Обвиненията са безпочвени и смешни и това не е гласът на народа.

Въпросът е чий глас е.

Народът подкрепя президента Радев!

Tagged

4 thoughts on “Грозна провокация! Опънаха палатки на „Дондуков“, искат оставката на президента

  1. Това са номерата на Бойко, всичко това се извършва под неговите заповеди, ОБАЧЕ, Бойко, каквото и да правиш, каквото и да измисляш, нищо няма да те спаси, ти вече си политически труп Бойко. Президента Радев, както и да го провокираш – няа да поддаде, защото е мъж и политик на място, не се зори, народа го обича и ще го преизбере, а ти … времето ще покаже!

    1. Тези протетъри са същите младежи , които протестираха за защита на прокурор Гешев, е няма така държава и такъв народ. Парадокси

  2. Къде са сега полицаите да ги глобят 50000 лева и затвор за протестиращите ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *