Грозно и подло: Пуделите на Запада замесват Русия в аферите на Борисов!

България отблизо

„Ако достоверността на записа се потвърди, няма да бъдем свидетели само на буря в чаша вода, а на по-сериозно разклащане на държавността, тъй като това е директен удар срещу водещи институции и техните лица – премиер и президент“. 

Това каза пред БНР политологът Любомир Стефанов за на брифинга на премиера Бойко Борисов и управляващата партия ГЕРБ по повод скандалния запис и снимки, изтекли в социална мрежа, които Борисов определи като компромати и манипулации.

Тези атаки ще продължат, прогнозира политологът. И уточни, че атаките се случват, защото желанието на управляващите за присъединяване към еврозоната и засилването на позициите ни в НАТО, със сигурност не се харесва не само в България, но и извън страната.

По думите на политолога, ако сме наясно кой е автор на изтеклите запис и снимки, мотивите, целите и каналите на постигане ще се подредят, пише в свой материал blitz.bg.

В коментар на ИСТИНАТА ще кажем най-напред, че президентът няма нищо общо с тези записи, снимки, дронове и прочие нелепи измишльотини. Такива „компромати“ се появяват винаги, когато страната трябва да вземе съдбоносно решение, каквото е евентуалното влизане в еврозоната.

И понеже вниманието на народа трябва да бъде насочено в друга посока, защото се знае, че почти 80% са против еврозоната, управляващите скалъпяват най-различни компромати от рода на записа с „простата кърджалийска п*ка“ или снимките в спалнята на премиера.

И тук, на помощ на Борисов, се появяват неговите пудели, наречени „политолози“, „социолози“, „анализатори“, „политически антрополози“ и всякакви други „лози“, каквито ви дойдат на ум.

Та поредният „политолог“ Любомир Стефанов открито намеква, че някакви мощни сили извън страната били виновни за компроматите, които се сипят върху Борисов. И за да не остане нищо недоизяснено, „политологът“ подчертава, че компроматите се появили, понеже ние сме щели да влизаме в еврозоната и позициите ни в НАТО се засилвали. А това не се харесвало на някой извън страната.

Всеки веднага може да се досети кого всъщност визира този политолог. Ясно е, че това е Русия. Не защото Москва се интересува особено, дали ще си сложим сами робските вериги като влезем в еврозоната. Не! Просто Руската федерация реагира негативно на непрекъснатото разширяване на НАТО около своите граници и в съседните региони. Такъв е случаят и с България. Ние сме близо до Русия и разполагането на натовски сили и оръжия на наша територия е заплаха за сигурността на РФ. Нещо повече. Ние сме братски народи. Затова пуделите на Борисов и Запада полагат неистови усилия да отделят България от нейните исконни руски братя.

Затова всяка далавера на Борисов се приписва на някаква митична „руска намеса“. Така е и със записите, и със снимките в спалнята. Записите по всяка вероятност са истински. И те не са направени от „руски шпиони“, а от най-близкото обкръжение на Борисов. Тяхната цел е, не толкова да компрометира Борисов, понеже той повече от това няма накъде да се компрометира. Целта е да се отклони за пореден път вниманието на хората от надигащата се икономическа катастрофа, както и от подготвяното тайно и зад гърба на народа, влизане в еврозоната. Това е!

Автор Иво Македонски, istinata.net    

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *