Ангелкова с чупка в кръста: Всички сме зад премиера, ще устоим на атаките! Ето на какво се дължи тази „лоялност“!

България отблизо

„Отвратена съм от това, което се случва. Кой нормален човек ще запише спящ човек и ще го пусне в публичното пространство? Това е далеч от принципите и устоите на една правова държава. Би трябвало това да е направено от изключително близък човек”.

Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова в студиото на „Здравей, България“.

„Цялата партия сме зад гърба на премиера. Ще успеем да устоим на атаките. Всички са срещу ГЕРБ, дори и президентът Радев, който трябва да бъде обединител на нацията, непрекъснато критикува, вместо да предлага конкретни решения”, каза още тя.

„Никой не говори за успешните неща, направени от ГЕРБ. Вместо битката да се води с решения и политики, се търсят компромати. Това е гнусно”, категорична бе Ангелкова. Тя коментира и напускането на Цветан Цветанов на ГЕРБ. „Това не е мъжко и не го разбирам.

Не е достойно, човек, който до вчера е градил и е управлявал с всички тези хора, да напуска”. И допълни: „Не разбирам как хората в структурата, която те е създала като политик, може изведнъж до такава степен да се променят, че да не отговарят на определени принципи и да не бъдат компетентни”, пише в свой материал dariknews.bg.

В коментар на ИСТИНАТА ще отбележим, че „партията“ и най-близкото обкръжение на Борисов винаги са били зад него, каквото и да означава това. Лошото е, че самият Борисов никога не се е церемонил с хоррата около него – били те министри, зам. министри, партийни авери и прочие салати.

Нещо повече. Той ги използва като бушони, за да запази себе си. А те коленопреклонно му се обясняват в любов. „Любов необяснима“, както би рекъл Недялко Йорданов. Или може би е съвсем обяснима, ако се вземе предвид, че всички по-първи хора в ГЕРБ се обзаведоха с коли, яхти, къщи-палати и т.н.

Значи „наградата“ за това, че играят ролята на бушони никак не е малка. И тази награда излиза от джоба на мизерстващите български граждани. Ето как Борисов печели „лоялността“ на пуделите си и гради империя, която въпреки всички похарчени народни пари е на път да се срути.

И то много скоро. Защото народът го иска. А Ангелкова в случая е без значение.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *