Гунчева с тежък удар по Костадинов! Ще успее ли един депутат да разбие „Възраждане“?

България отблизо

Отцепилата се от парламентарната група на „Възраждане“ Елена Гунчева отправи тежки въпроси към лидера на партията Костадин Костадинов в своя Фейсбук профил. Тя призна още, че в последните дни се води ожесточена атака срещу нея. Ето какво пише Гунчева:

 

 

КОГАТО СИ ГУЗЕН, КОМПРОМЕТИРАШ ИЗТОЧНИКА

Атаката срещу мен последните дни мина всякакви граници на позволеното. Поръчаните срещу мен клеветнически публикации, навеждащи на изводи за получаване на пари и постове, целят само едно: Да ме компрометират дотам, че никой да не си задава въпроса дали не съм права за Костадинов и Възраждане. Стар похват в черния пиар.

Аз съм готова да се подложа на детектор на лъжата, съвестта ми е чиста. А идеята на тимаджийчето, че искам да стана нотариус, е толкова далеч от истината, че дори не може да си го представи. Точно такава работа по цял ден зад бюро няма начин някой да ме кара да върша. А сега да обърнем малко внимание на тези, които са ме „поръчали“:

– Дали може да се каже, че през 2012 година Костадинов и цяла група около него са получили пари, за да разцепят ВМРО, която тогава е най-силната патриотична партия в България? Смята ли за редно като заместник-председател на ВМРО да отцепва цели структури от партията и дали това не го е поръчал някой? Заради личното си его, че не е станал лидер на ВМРО ли е разцепването на партията? И дали някой не е видял в него възможността за нов, контролиран проект?

– Дали може да се каже, че например някои партии във Варна, са „убедили“ Костадинов да остане независим общински съветник, въпреки, че е избран в партийна листа? И как е гласувал в това си качество за ключови решения в общината?

– По какъв начин е назначен за директор на музей, след като е такъв опозиционер, по време на най-силната власт на ГЕРБ и то без преди това да е работил на позиция, която да оправдае назначаването му на този висок пост?

– Дали е вярно, че партията е свързана с д-р Милен Врабевски, спонсор на ученика на Костадинов, който доктор някои спрягат с медицински опити и ваксини? А Костадинов заявява за първата получена партийна субсидия от държавата, че я дарява на фондацията на Врабевски. При обществената реакция Врабевски отказва субсидията, но тя е дадена на други лица, за които има подозрения, че са близки до него. Предположения и твърдения в социалните мрежи, които и до днес поставят много въпроси. Още повече, връзката с фондацията на Бил Клинтън.

– Дали е вярно, че един имот е закупен индиректно от един известен политик от Варна, член на БСП?

Въпроси. Не клевети и твърдения. Които много хора си задават. Аз разбирам тези, които виждат в партията единственият избор за България. Разбирам и тези, които знаят, че точно тази партия им е единствения шанс да си оправят живота, когато вземе властта. Но разумът трябва да е преди всичко. Личността на лидера е важна. А там проблемите са много. Включително морални да клеветиш човек, който ти е помагал и към когото не си си спазил думата.

Впрочем е добре, когато се твърди, че ще управлява България, да погледне процентите на партията в частничните местни избори.

Елена Гунчева“

Tagged

1 thought on “Гунчева с тежък удар по Костадинов! Ще успее ли един депутат да разбие „Възраждане“?

  1. Не Ви прави чест, г-жа Гунчева,сега когато предстоят предсрочни избори Вие, да нападате лидера на партия Възраждане!С тези Ваши действия,спонсорирани явно от някъде,имате една единствена цел-да се срине доверието на лидера и въобще на партия Възраждане като цяло.Явно добре Ви е платено,но искам смело да Ви заявя че,колкото повече се говори срещу К.Костадинов и партия Възраждане,толкова повече се вдига рейтинга им.Това важи изцяло за тази територия.Не писано правило,колкото повече забраняваш нещо,толкова повече се стремиш към него.За това,Вие правите огромна услуга на К.Костадинов и на партия Възраждане.Ние ще победим!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *