Гълъб Донев отговори на Денков: Два месеца “разлайва кучетата” и нищо не прави

България отблизо
Вече два месеца кабинетът “Денков” разлайва кучетата с твърденията за злоупотреби за милиарди. Явно всеки месец правителството ще брои времето си на власт, но ние не видяхме нито едно реално действие.

Това заяви бившият служебен премиер Гълъб Донев по повод вчерашните обвинения на редовния кабинет и акад. Николай Денков.

Припомняме, че на брифинг пред медиите той заговори за множество „пожари“, които са били разпалени от предшествениците на редовното правителство. Денков обвини кабинета “Донев” в забавяне на ПВУ, нарушаване на европейския регламент и на практика саботаж на медицинската помощ по въздух, злоупотреби.

 

Донев, който бе назначен за началник на кабинета на президента посочи, че през тези два месеца правителството на Денков се е съсредоточило върху критики срещу служебните кабинети, за които са “виновни именно редовните”. Донев твърди, че министрите му са били готови с решения на почти всички кризи в държавата.

 

По повод протегнатата ръка към “Дондуков 2” от премиера Денков Донев заяви:

 

“Не знам дали “съседната сграда” ще отвърне на Денков. Не знам сграда да може да говори. Вижте какви думи използва… Президентът Радев винаги е подавал ръка. Той е “за” комуникацията между институциите и ги уважава”.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *