Г-н Доган, за да тръгнем НАПРЕД трябва да НАПУСНЕМ ЕС и НАТО! И да ВЛЕЗЕМ в ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ!

България отблизо

Ахмед Доган поиска ускорено икономическо развитие за България, което да бъде осъществено от програмен кабинет. За да се вдигне жизненият стандарт и хората да заживеят в достойни и човешки условия.

В този кабинет, според него, трябва да влязат всички политически партии, представени в парламента. Те да излъчат най-добрите експерти и да осъществят растеж на икономиката с поне 6% на година.

Дотук добре. Но…трябва да си зададем няколко въпроса. Кое е най-важното условие за бързия икономически растеж? Ами, естествено, това са евтините енергоносители. Трябват ни евтини ток, природен газ и бензин. А не както сега, да се увеличават на всеки 6 месеца.

Кой много отдавна ни предлага евтина енергия, дори искаше да построи АЕЦ „Белене“ и Южен поток без пари? Русия, разбира се. Кой е твърдо против тези жизнено важни за България енергийни проекти? САЩ и ЕС! Техни висши чиновници спират всички енергийни проекти на България.

Следователно, за да можем наистина да осъществим бърз икономически растеж, ние трябва да отхвърлим диктата на Вашингтон и Брюксел. Просто трябва да спрем да ги слушаме. И да водим самостоятелна политика.

Но за да отхвърлим, убийствената за нас, тирания на Запада, ние се нуждаем от могъщ съюзник. Защото сами, както виждаме досега, не можем да се справим. Много по-силни от нас държави, са принудени да се съобразяват в някаква степен, с ЕС и САЩ.

Кой може да бъде този могъщ съюзник, с помощта на който да кажем НЕ на Вашингтон и Брюксел? Ами разбира се, това може да бъде само и единствено велика, славянска и православна Русия. Няма друга държава на света, която може успешно да се противопостави на Запада, който все още претендира за ролята на световен хегемон.

Значи, за да можем да водим самостоятелна политика, в интерес на българския народ, трябва да се махаме от ЕС и НАТО. И да се присъединим към Евразийския съюз. Понеже, освен защита, това ще ни даде възможност да излезем на огромните пазари на Руската федерация, на Китай и на арабските държави. Тоест, на пазарите на нашите традиционни партньори. Защото така нареченият „Европейски“ съюз не ни пуска на своите пазари. И ни забранява да излезем на нашите традиционни пазари. Щото сме щели да бъдем зависими от Русия.

Но за да тръгне икономиката, освен пазари, ще ни трябват и пари. Кой може да ни отпусне заеми, при най-изгодни за нас условия? Ами, разбира се, нашите руски братя, защото за тях има неща, които са по-важни от печалбата. И това са славянските корени и  славянското единство. Братството, дружбата и приятелските отношения.

Освен евтина енергия и пазари, на които да пласираме продукцията си, ще ни трябват още, нови технологии, иновации. Без тях не можем да осъществим никакво ускорено развитие. А при нас, нови технологии няма от много години. Западът има нови технологии, но не ни ги дава. Кой може да ни ги даде? Разбира се, че пак Русия. Защото Русия сега прави икономика на иновациите. Тя може да ни научи да правим много неща в промишлеността и селското стопанство. Тя може да ни помогне, при това безвъзмездно, и с тежка земеделска техника.

Освен енергия, пазари и технологии, ще ни трябват и подготвени, знаещи и можещи кадри. А нашата образователна система е безобразно разбита. И сега няма да може да осъществи тази задача. А в руските висши учебни заведения това може да стане. И то веднага. Понеже те отдавна, сериозно и усилено готвят такива кадри за своята икономика. И те ще ни подготвят кадрите, без да влагаме много пари, както щеше да бъде, ако ги изпратим да учат в западни висши учебни заведения.

Ахмед Доган е прав. Жизнено важно за нас е да осъществим бърз икономически растеж. И то да започнем сега, веднага. Но за да стане това, трябва да бягаме от ЕС и НАТО. Не да даваме милиарди за стари американски самолети.

Нещо повече. Да напуснем ЕС и НАТО няма да е трудно. Защото ние не сме Великобритания. И не сме ползвали като тях общия пазар на ЕС. Точно обратното. Западът ни ползва като почти безплатен пазар за своите стоки. Ползва ни като суровинен придатък. Ограбва нашите полезни изкопаеми като златото например.

Тоест, като напускаме ЕС, не ние трябва да плащаме, а ЕС трябва да ни плати на нас. За всичко, което е ограбил.

Ще добавим, че точно това иска народът. Да се махаме от ЕС и НАТО. Да си върнем суверенитета. И да развием колкото може по-бързо икономиката.

Просто този „програмен“ кабинет трябва да сключи договор за дружба, приятелство и взаимопомощ с Русия. На първо време. А после да бягаме от западните съюзи, които ни убиват. Това е.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Г-н Доган, за да тръгнем НАПРЕД трябва да НАПУСНЕМ ЕС и НАТО! И да ВЛЕЗЕМ в ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ!

  1. НЕ ПОЖЕЛАТЕЛНО, А ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СТАВА ВЛИЗАНЕТО НИ В ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ, ЗА ДА ОЦЕЛЕЕМКАТО НАЦИЯ И ЗАПОЧНЕМ ДА СЕ РАЗВИВАМЕ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *