Иво Христов: България си отива! Остават само ромите и политиците ги ухажват като за последно. Бунтовете във Войводино няма да решат нищо

България отблизо
Ромите у нас са  много сериозен проблем, който българския елит използва за краткосрочни политически цели.
Те нямат никакъв капацитет, и интелектуален и експертен, нямат и политическа воля да го решат. Следователно ще имаме тези резултати. Съжалявам, че съм лош пророк, но ще става по-зле. Това заяви проф. Иво Христов в коментар за ромския побой над командос във Войводиново.

Под краткосрочни дивиденти те разбират точно това – заиграване с големи ромски неграмотни маси, с техните тартори и използването им като машина за гласове, каза още той пред bTV.

Депутатът коментира и някои горещи точки в региона: В Черно море ще се засилва напрежението, независимо дали Порошенко ще остане на власт. Предстои албанската граница да стигне до Кюстендил. Македония бива засмуквана от албанския мини-колос. Представете си какво ще стане след 20 години, посочи професорът.

 

Във Видинския регион например миналата година са родени 75-76 деца, което, грубо казано, са децата на три албански семейства. България си отива. Тази история с циганите е само външен образ на всичко, което се случва и което ние вече нямаме сила и желание да променим. Децата ни са навън и няма да се завърнат. Това е загубен капитал за България. Когато фактите говорят и най-отявлените либерали трябва да замълчат. Ние сме в активен задгробен живот в много отношения – като нация и като виталност, заяви политическият анализатор.

 

През последните 30 години в България върви отрицателна управленска селекция. Има желязна логика по върховете да се изтласкват все по-некомпетнтни хора, които да не виждат дълбочината на проблемите. Не водим политически разговор със залози за бъдещето, затова ще продължаваме да се движим като хамстери в затворен кръг. Това е комбинация от външни и вътрешни фактори, но не виждам промислена съпротива в България – защита на децата ни, училището ни и няакаква що годе масова почтеност. Основният политически проблем в България е „защо краде той, а не аз“, каза още проф. Иво Христов.

Tagged

2 thoughts on “Иво Христов: България си отива! Остават само ромите и политиците ги ухажват като за последно. Бунтовете във Войводино няма да решат нищо

  1. ИВО ХРИСТОВ ВИНАГИ ГОВОРИ ИСТИНИНТЕ НА ВИСОК ГЛАС,ЛОШОТО Е ЧЕ НИТО НАРОДА ,НИТО ПОЛИТИЦИТЕ СЕ ВСЛУШВАТ В НЕГО ,ЗАТОВА ЩЕ СИ ОТИДЕМ КАТО НАЦИЯ !!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *