Датата 17 юли стана сакрална в зловещите прогнози на известни математици и астролози

Свят

Водещите пророци на планетата обявиха своите прогнози за втората половина на годината и тези прогнози не изглеждат утешителни.

 

Така афганистанският математик и пророк Сидик Мохамед Афган вярва, че годината, която вече е трудна, може да се покаже от още по-лоша страна, започвайки през юли.

Според Sib.fm на 17 юли, според изчисленията на Афган, ще се случи събитие от световен мащаб, което може да тласне човечеството към смърт.

Спомнете си, афганистанецът вярва, че денят ще бъде свързан с „ядрен разрив“. Това се посочва от атомното масово число на урана, 238, което се появява в неговите изчисления.

„Ще направим 17 по 17, след това по 7, получаваме 2023. След това разделяме на 17 и умножаваме по 2, получаваме 238. Това е заплахата от ядрено естество! Това число съответства на атомната маса на урана – 238″, каза той преди време.

Според пророка на този ден завършва цикълът на развитие на света, продължил 50 години. Предишният приключи в деня на преврата в Афганистан, 17 юли 1973 г.

Трета световна война няма да започне на този ден, успокоява той, въпреки че събитието ще бъде разрушително.

Колегите на известния математик са не по-малко мрачни. И така, руският нумеролог Олга Скоромних смята, че 17 юли ще бъде изпълнен с „раздразнена енергия“ и ще се превърне в най-негативния ден.

„В този ден ще бъдем подложени на тестове за измама, изкушение и устойчивост“, каза тя.

Астрологът Василиса Володина уверява, че датата съвпада с новолунието, което означава, че предстои най-трудният период от годината. Тя призовава всички към търпение и смирение.

Експертът призовава да се въздържате от изграждане на нови планове – всичко може да се срути за един миг.

Tagged

1 thought on “Датата 17 юли стана сакрална в зловещите прогнози на известни математици и астролози

  1. Освен талибана лично да гръмне някоя бомба или централа за да му се сбъднат изчисленията. Шарлатани навсякъде и във всичко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *