Десислава Атанасова: Няма справедливост, защото съдът не си върши работата така, както парламентът и правителството!

България отблизо
Справедливостта е свързано не само със законодателството, но и с работата на самата съдебна система.
Въпреки, че актовете на съда не се коментират, има съдебни актове, които будят възмущение. Но това не е тема на законодателния процес и изпълнителната власт.
Така депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова отговори по БНТ на критиките от Европа за липса на върховенство на закона у нас.

Тя се впусна да атакува президента: „Всички правят паралел между поведението на Румен Радев и Бойко Борисов. Постъпва се като Борисов. Той се карантинира. А президентът отказа. Президентът е върховен главнокомандващ. Няма начин при наличие на болен висш офицер, президентът да не знае“.

 

По отношение на пандемията тя допълни: „Разпространението на епидемията в страната е различно. В София, и където другаде има ръст, трябва да се вземат по-строги ограничителни мерки. Местната власт трябва да си влезе във функциите. И тази сутрин отделенията са претъпкани. Да си спомним колко дисциплинирани бяхме през първите дни. Не мога да разбера протест и горене на маски.  Това за мен е недопустимо.  Така се разпространява заразата-с липса на предпазни средства“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *