Десислава Атанасова хвърли бомба. За какво споразумение говорят всички? Няма такова!

България отблизо

Трябва да се наваксат законите, например в сектор енергетика. Очакваме на Министерски съвет предложенията. Това заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ преди старта на новия политически сезон.

По думите ѝ на България ѝ е нужно редовно правителство.

 

„Според мен няма друга алтернатива. Местните избори са само след 2 месеца. Местните избори и противопоставянето стоят на дневен ред, но редовното правителство не бива да е залог за различните победители в различните общини“, каза още Атанасова.

„Ние все още не сме подписали споразумението с ПП-ДБ за механизма, по който ще се вземат решенията. Ваканцията бе една от причините, нищо друго. Тази и другата седмица ще обсъждаме този въпрос, за да имаме такъв механизъм“, посочи тя.

„Трябва да има консенсус за изработването на такъв механизъм. Имаме критики към правителството, факт. Но това не означава, че то ще бъде съборено заради например нерешени кадрови въпроси”, посочи Атанасова.

“Стоим зад премахването на комунистическите символи. Очакваме премахването на Паметника на съветската армия, както и комунистическите символи от сградата на българския парламент”, допълни тя.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *