Деян Николов нахлу в сградата на Областната управа: Ще дойдем 500 души и ще изпотрошим всичко тук

България отблизо

Общинският съветник от „Възраждане“ Деян Николов влезе в сградата на Областната управа в София и настоя за среща с областния управител Вяра Тодева. Стигна се до пререкания със служител. На място има и полиция, съобщи Новини.бг.

Групата на общинските съветници на „Възраждане“ и група граждани се събраха тази сутрин пред сградата, за да поискат да видят заповедта, с която по думите им се унищожава Паметника на Съветската армия. Деян Николов се включи на живо в страницата си във Фейсбук.

„Такава заповед няма, поне не сме я видели. Успяхме да намерим само експертизата на фигурите, в която пише, че те имат пукнатини и са опасни. Ставаме свидетели на ситуация, в която законът не се спазва“, коментира Николов.

Полицията разреши в сградата да влезе само Деян Николов. Той поиска среща с Вяра Тодева и настоя за копие на документите, с които се извършват действията на паметника. От деловодството му отказаха такава среща и обясниха, че има ред и трябва да подаде писмена молба, за да се види с Тодева.

Стигна се до пререкания между Деян Николов и служителя. Общинският съветник продължи да настоява за среща с Вяра Тодева, но такава отново му бе отказана.

„Няма да мина по вашата скапана процедура. Обадете се на някой, който да слезе. Тук има закони, а след това са вашите вътрешни правила и ред. Обадете се някой да слезе веднага, защото ще влезем ние и ще стане лошо. Другия път ще дойдем 500 души и ще изпотрошим всичко тук. В тази държава няма никакви закони. В момента ме провокирате и ще стане още по-лошо, обърна се Деян Николов към главния експерт в деловодството.

„Някой унищожава собственост за 20 милиона. Да започна и аз да унищожавам. Мога и аз да издам една заповед, ще напиша един доклад в Столична община, че вратата ви е опасна и ще дойда с флекса и ще я нарежа“, закани се още депутатът от „Възраждане“.

Накрая той излезе от сградата и се върна при останалите с думите: „Ще дойдат други времена и нещата ще започнат да се случват по друг начин“.

След това Николов и останалите граждани отново поискаха да влязат в сградата на Областната управа. Полицаи обаче застанаха пред вратата и препречиха пътя им. Те от своя страна продължиха със заплахите да разрежат вратата с флекс. Накрая се отказаха и заявиха, че ще се върнат, когато няма полиция.

„Няма да оставим нещата така и някой да прави каквото си иска в тази държава. Областният управител няма как да се скрие от нас. Жална им майка, като ги докопаме“, завърши Деян Николов.

Tagged

1 thought on “Деян Николов нахлу в сградата на Областната управа: Ще дойдем 500 души и ще изпотрошим всичко тук

  1. Без сопа няма възпитание Това заслужават оранжевите евроатлантици Напред да не допуснем тези фашаги да си правят каквато си поискат

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *