Джамбазки: Не съм ходил на военна служба, защото 10 години учих право! Ето как го контрира Анна Заркова

България отблизо
Аз не съм служил, защото не завърших висшето си образование навреме. Не се безпокойте за моята подготовка, тя е добра. Близо 10 години съм учил право. Представях бележка през военната комисия за това, че съм студент. Това каза евродепутатът Ангел Джамбазки по БТВ.

Ще подкрепим предложенията на ГЕРБ за Конституцията, ако и те подкрепят нашите, допълни той. Уточняваме, че сред тях са задължителна военна служба и образователен  ценз за гласуване.

Не знам, но след като е учил цели 12 години за юрист – а същевременно е депутатствал и е приказвал непрестанно по телевизиите – г-н Джамбазки има право, разбира се, да си напише в Бойковата конституция каквото си иска.

„Той щял да тури в нея, както каза, един член за младите мъже – да се затварят в казармите, за да им дойде акълът в главата; и един член за жените и всички останали – ако не са образовани като него, да кажем, да им се забрани да гласуват и да раждат.
Много прогресивно, браво.
Аз на негово място, ако имах привилегията да пиша в конституцията на Бойко, бих й турила още един член – за династиите – да се предава по наследство премиерството и евродепутатството. Инак няма как и внуците на Бойко и Джамбазки да видят хаир от политиките на дядовците си.“

Журналистката Анна Заркова, Фейсбук

 

Tagged

1 thought on “Джамбазки: Не съм ходил на военна служба, защото 10 години учих право! Ето как го контрира Анна Заркова

  1. НЕ Е САМО ДЖАМБАЗКИ Е ТАКА ОТ ПОЛИТИЦИТЕ! .- ПОПИТАЙТЕ КАК НАШ ЯНЕ (ЯНЕ ЯНЕВ) НЕ ОТИДЕ В КАЗАРМАТА И КОЛКО ГОДИНИ ЛЪГА ВОЕННИЯ ОТДЕЛ В САНДАНСКИ, ЧЕ Е СТУДЕНТ, А ТОЙ ПАСЕШЕ КРАВИТЕ ПО ЦАЛИМСКИТЕ СИНУРИ И ПРИ ВСЯКА СБИРКА НА КРАВАРИТЕ БЕ В ЧЕЛНИТЕ ИМ РЕДИЦИ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *