Румен Радев: Основната му цел е да не говорим за шкафчета, огромна корупция, административен рекет, полицейщина! Народът отново ще бъде излъган!

България отблизо
Българите протестират, защото искат ясни правила, искат свободен бизнес и достойни доходи. Управляващите, които ни вкараха в катастрофа, искат да правят промени в Конституцията, която многократно погазиха. Призовавам българите – не се впускайте в тълкувание на това ”недоносче”. Не си струва. Това е неговата цел – отклоняване на дневния ред.

Това заяви държавния глава Румен Радев по време на посещение в град Варна – един от големите градове, в които недоволството срещу кабинета не стихва вече дни наред.

 

„Основната му цел е да не говорим за шкафчета, огромна корупция, административен рекет, полицейщина. Да не говорим за него. Това е основната цел, но не трябва да се поддаваме“, отсече Радев.

 

Не сега е моментът и времето за дебат за Конституцията. Дневният ред е ясен – оставка, честни избори и тогава нека следващият парламент, избран с вашата воля, да дебатира и новата Конституция, и бъдещето на България, заяви още Радев.

 

Не се предлагат така промени. Закрито. Те искат дебат, искат включване на институциите от които зависи, академичните среди, допълни още Радев.

 

Визитата му в града доведе до напрежение между протестиращи срещу правителството и главния прокурор от една страна и противници на държавния глава.

 

„Призовавам всеки милеещ за бъдещето на страната да не попада в капана на Борисов и да не се стига до обсъждане на това негово недоносче“, посочи още президентът.

 

Държавният глава завърши речта си с „Мутри – вън!“.

Tagged

1 thought on “Румен Радев: Основната му цел е да не говорим за шкафчета, огромна корупция, административен рекет, полицейщина! Народът отново ще бъде излъган!

  1. ПРАВ Е НАШИЯ ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ,ЗАТО САМО О С Т А В К А Е РЕШЕНИЕТО НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ПРОБЛЕМ !!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *