Джебчии обраха Нинова в трамвая, не я познали с маската!

България отблизо

Лидерът на БСП Корнелия Нинова се нареди на опашка пред Паспортната служба на бул. „Мария Луиза“ в столицата, в понеделник следобед. С маска на лицето, тя си изчакала реда на опашка с около 20-ина души, съобщи „24 часа“.

По-рано през деня Нинова е станала жертва на джебчии, затова се наложило да си вади спешно нови документи за самоличност. Неприятният инцидент станал в трамвая, с който тя пътувала по лична работа, както често прави.

Докато се возела обаче, неизвестни лица задигнали портмонето на соцлидерката от чантата й. А в него били и всичките й документи. И понеже хората в трамвая са били с маски, крадците така и не разбрали кого обират. Явно са научили това по-късно.

А може соловата джебчийска акция да е своего рода наказание, заради това, че лидерът на БСП започна да дава твърде много личен пример. И с трамвая, с който тя ходи по лична работа, и с доброволчеството в софийско ковид отделение.

Сигурно на доста хора от високите етажи на ГЕРБ това не се е понравило. И… изведнъж се случват крадци, които я обират.

Предупреждение ли е това или да?! Обаче дори да е предупреждение, със сигурност поръчителите са си загубили времето. Защото соц. лидерката няма намерение да спира своята дейност.

Нинова веднага се наредила пред Паспортна служба, за да си извади експресно нови документи.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *