Доказано ОФИЦИАЛНО: БАНДАТА на Сорос организирала ПРЕВРАТ заедно с ЦРУ и Държавния департамент на САЩ! Вижте КЪДЕ!

Свят

Американското интернет издание Strategic Culture Foundation (SCF) разкри 2500 документа, които показват, че Джордж Сорос и НПО-та към неговата организация „Отворено общество“, в тясно сътрудничество с агенти на ЦРУ и представители на американското правителство са организирали и ръководили държавния преврат срещу законно избрания президент Виктор Янукович.

Освен Джордж Сорос, в „заверата“ са участвали и американският посланик  Джефри Пайет, Александър Сушко председател на соросовия фонд „Възраждане“, българският соросоид Иван Кръстев, шеф на НПО, наречено с гръмкото име „Център за либерални изследвания“, Заместник държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд и високопоставените служители на ЦРУ Сабин Фрейзър и Деф Бартън.

Документите разкриват, че заедно с налетите 5 милиарда долара държавни пари на САЩ, за които Виктория Нюланд така любезно информира целия свят, е била организирана международна медийна подкрепа и зомбиране на общественото мнение, за да бъдат оправдани убийствата и хаосът, в който „Евромайданът“ хвърли цяла Украйна.

С антируска пропаганда, заплатена от фондовете на Сорос и ЦРУ започват да се занимават много гръцки вестници, радиа, телевизии и интернет сайтове. Между тях са Ta Nea, Eleutherotypia, Kathimerini, Avgi, Vima, Rizospastis и други.

За аферата с антируската пропаганда били вербувани и платени от Сорос и ЦРУ много западни медии и журналисти. Такива са Die Welt, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Süddeutche Zeitung, Frankfurter Rundschau, Spiegel, Tageszeitung и други. С антируски пропагандистки статии са се включили и Институтът за международни отношения в Италия и лондонския институт Чатъм Хаус.

Една от необявените цели също така е била да се противодейства активно на партии като Сириза, Подемос, Пет звезди и Атака, съответно в Гърция, Испания, Италия и България. Тези партии, както и Френският национален фронт на Марин льо Пен и английската Партия на Независимостта на Найджъл Фарадж, били обявени от Сорос за антиевропейски партии. И то само защото защитават суверенитета на собствените си държави.

Трябвало да се неутрализира дейността и на проруски настроени германски политици като Герхард Шрьодер, Хелмут Шмид и Хелмут Кол, както и на левите Сара Вагенкнехт и Грегор Гизи.

Интересен и по особен начин зловещ е и фактът, че ЦРУ, Държавният департамент и правителството на САЩ са сътрудничели тясно в украинската афера с Джордж Сорос, който започва своята „дейност“ като агент на Гестапо и тогавашната фашистка партия в Унгария. Сорос лично е изготвял списъци с имената на негови противници, които трябвало да бъдат разстреляни.

Толкова за „моралния облик“ на хората, които управляват САЩ. И имат яростното желание да завладеят и управляват целия свят. Предпочитаните от тях „сътрудници“ са нацисти, джихадисти, корумпирани бивши мутри, превърнати набързо в „политици“ и т.н. За тях, в американските политически среди има специален израз: „Това са „кучи синове, но наши кучи синове.“  Както казва българският народ „Краставите магарета, през девет планини се подушват“. Така е и с днешните американски политици. Те си търсят себеподобни в клоаката на човешкото общество.

Добре, че Русия и нейният харизматичен лидер Владимир Путин озаптяват мераците на щатските войнолюбци. Иначе досега те щяха да избият и поробят цялото човечество.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Доказано ОФИЦИАЛНО: БАНДАТА на Сорос организирала ПРЕВРАТ заедно с ЦРУ и Държавния департамент на САЩ! Вижте КЪДЕ!

  1. А тоя на снимката, как ше мирише като пукне, направо не е истина!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *