Доналд Тръмп не се предава, ще докаже, че изборите са били противоконституционни!

Свят

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви за „ужасни нарушения“ на изборите и заплаши с големи съдебни дела. Той написа за това в профила си в Twitter.

Тръмп е отбелязал, че екипът му скоро ще заведе огромни съдебни дела, показващи противоконституционността на президентските избори през 2020 г. и възмущението от това, което е направено за изменението на резултатите им.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкритикува прогнозите на медиите за някаква уж победата на опонента си Джо Байдън и заяви, че вотът нарушава конституцията.

„Защо медиите, които непрекъснато фабрикуват фалшиви новини, постоянно твърдят, че Джо Байдън ще стане президент, без дори да позволят на нашия предизборен щаб да покаже (а ние се подготвяме за това) колко огромни нарушения бяха направени на нашата велика Конституция по време на изборите през 2020 г. Такива нарушения не са правени може би никога преди това! „ – написа Тръмп в Twitter.

По думите на американския лидер, много наблюдатели са били „изгонени“ от местата за броене, а демократите са „сменили“ милиони бюлетини. В същото време, според него, гласуването по пощата е докарало „ужасни фалшификации“ на изборите.

В същото време държавният глава е добавил, че в цялата страна много хора се обръщат към съдилища с дела за „ужасни нередности“ на изборите. По този начин, Тръмп не само че не признава победата на Байдън, но и показва своята решимост, и решимостта на десетките милиони негови фенове, да се борят за установяване на истината.

По-рано хиляди поддръжници на американския президент Доналд Тръмп се събраха във Вашингтон на митинг за честни избори. Протестиращите държаха американски знамена, много от тях носеха тениски и шапки с лозунга на Тръмп Make America Great Again! („Да направим Америка отново велика“). Те настояха за прекратяване на кражбите на гласове и се противопоставиха на фалшифицирането на изборите.

Tagged

1 thought on “Доналд Тръмп не се предава, ще докаже, че изборите са били противоконституционни!

  1. Има си хас – ако си захапал най-тлъстия кокал на света – бива ли да го предадеш без бой и да се оттеглиш с едно жалко скимтене ?!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *