Донбаските НАРОДНИ републики НАПРАВИХА нещо НЕВЕРОЯТНО! Вижте какво! Фактите ШОКИРАТ!

Свят

Изпълняващият длъжността министър на външните работи на Луганската народна република Владислав Дейнего заяви, че донбаските републики откриват свое международно представителство в Италия.

Дейнего заяви, че представителството на Л/ДНР е разположено в италианския град Месина. То има задача да предостави повече информация за републиките, както в Италия, така и в други страни на Западна Европа.

Наред с това посолството, основано по идея на Луганската народна република ще се грижи за разширяването на културните и преките дипломатически връзки с Италия и други страни от региона.

Почетен президент на Международното представителство на Донбас в Италия стана професорът от Месинския университет Даниеле Макрис.

Много ни е приятно, заяви Дейнего по време на видеоконференция за откриването на донбаското представителство, че ние сега започваме нов етап в живота на нашите републики. Надяваме се, че това е само началото. И че нашият пример ще бъде последван и от други региони, които гледат на Механизма за народна демокрация като на алтернатива на управлението на олигарсите, което е обхванало почти цяла Европа и света.

Дейнего отбеляза още, че Механизмът на народната демокрация е един от най-сериозните фактори, които могат да принудят официалните правителства да ревизират мнението и действията си по много жизнено важни въпроси от развитието на отделните страни.

Нека най-напред да отбележим, че откриването на Международно представителство на донбаските народни републики е важна крачка към тяхното утвърждаване в политическия живот на Европа и света. То ще им даде така необходимото народно и официално признание и ще ги направи субекти на международните отношения.

Ето защо, помощта на Италия и сегашното  италианско правителство е безценна.

А не е за пренебрегване и фактът, че за пръв път от почти 30 години в центъра на Европа започва да се говори за народна демокрация. И неоспоримата заслуга за това отново е на руските хора, които се борят на живот и смърт със злото в Донбас.

Лансирайки този „Механизъм за народна демокрация“, руските хора от Донбас станаха изразители на мечтите и въжделенията на десетки и стотици милиони жители на много европейски държави, включително и на Русия, които искат да се премахне сега действащия олигархичен модел на управление. И да се замени с народна демокрация.

И това рано или късно ще се случи. Защото когато народите искат нещо, то неизбежно се превръща в реалност. Понеже гласът на народите, който сегашните глобалистични западни елити пренебрегват, ще продължи да се извисява, докато не стане толкова силен, че да прогони тези, които днес тормозят народите с техните измислени западни „ценности“.

Ще добавим само, че това не може да стане без знанието и одобрението на Владимир Путин и днешното руско ръководство, които водят от дълго време страната по пътя на държавния капитализъм, който постепенно прелива в народна демокрация.

Защото какво по-убедително доказателство за наченките на народната демокрация в Русия може да има, от ежегодните преки линии за разговор на руския народ със своя президент Владимир Путин. Когото хората обичат не само в Русия, но и в целия свят.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *