Дръжте се да не паднете! Разкриха КОЙ стои зад септемврийските протести в България! Фалирали бизнесмени, търговец на смърт и още…

България отблизо

Разобличителен и жесток коментар бе публикуван в роден сайт преди минути. Той „разкоства“ организаторите на септемврийските протести и ги заклеймява публично. Публикуваме го без редакторска намеса:

„Фалирал банкер и негови приятели  – търговци на смърт и на газ се крият зад агресивно рекламираните и надъхващи  протести в  социалните мрежи. Те целят  да свалят  Бойко Борисов и легитимното избраното българско правителство, като накарат народа да въстане, твърди  БЛИЦ, цитирайки  два свои независими източника, без да ги споменава.

От седмица  Фейсбук буквално е залян  от  „спонсорирани“ статии, в които се обяснява как нашите сънародници в  Испания, Германия  и Великобритания щели да се върнат в България и да да протестират  срещу ГЕРБ. А причините са много, но се свеждат до упражняван геноцид върху народа. Всичко това би звучало нормално, ако самите организатори не бяха напълно  АНОНИМНИ, твърди сайтът. И обяснява:

 

„Кукловодът на протестите  се спотайва в Белград, опитвайки се да избегне правосъдието. Подкрепят го приятелите му, които покрай него натрупаха стотици милиони от различни съмнителни бизнеси. В орбитата от „бунтари“ ясно се виждат  Цветан Василев, хората на  Иван Костов, представители на кръга  „Агнешките главички“ и тайните защитници на руските интереси в България! И най-вече тези на олигарха Малофеев.“

Как пък толкова народ от чужбина се е вързал да защитава олигарси, не става ясно. Източниците мълчат.

„Има заговор срещу България!“  крещи сайтът и разкрива , че протестът е само  част от една много по-голяма атака срещу държавата, която тепърва предстои.

Единият център, който работи целенасочено срещу България  се ръководи от Цветан Василев, който със своите медии и фалшиви новини  за гръцки острови и къщи в Барселона дълбаят в съзнанието на обществото и го промиват.  На този  удар  ще реагираме много остро, сметките му ще останат криви, предупреди  депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Другият е от проруски настроени олигарси. А третият е на Сорос, за когото Борисов също е неудобен, разкрива изданието. И призовава:

Българското общество знае,  че правителството на Борисов, което извади държавата ни на светло и я направи достоен фактор на Балканите и в ЕС  е много  неудобно и пречи на  няколко олигарси, които се опитват отново да яхнат родината ни.  Заговорниците обаче знаят, че ще попаднат под валяка на закона и справедливия народен гняв, който ще смачка престъпните им схеми и ще ги прати  в затвора.  Затова нека кажем НЕ на дирижирания протест и да застанем в защита на държавата. Да се отървем от  престъпно забогателите наши и руски олигарси, които заедно искат да ограбят бъдещето на България! – призовава патетично сайтът, имайки предвид навярно контрапротест.

Ние от istinata.net уважаваме всяко мнение на колеги, но това ни идва малко в повече.

И се питаме: Как така Цветан Василев и Иван Костов се явяват организатори в сянка на протеста? Това означава, че е платен ли? Внушение ли е това, или истина?

Как в него са се замесили хем Сорос, хем руски олигарси, след като Русия изгони позорно Сорос и забрани всичките му организации в страната си?

По кой начин САЩ и Русия действат ЗАЕДНО, за дестабилизират правителството на Борисов, като има и други начини да го свалят? Много по-фини?

Протест ли се планира, или Майдан?

И защо на някои толкова им се иска да е Майдан?

Чакаме отговора на българите в чужбина.

Любопитно ни е как ще реагират на тези обвинения. Защото там не живеят малоумни хора, не смятаме и че живеят безволеви хора, които чакат кой ще им свирне да стачкуват срещу пари за интересите на олигарсите.

А ако излязат по площадите, ще е и в името на родината.

Всъщност от какво толкова се изплаши правителството, че се започна отсега анализ и заклеймяване на един несъстоял се още протест?

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *