ДСБ НАГЛО: Единение ще има, когато вкараме в затвора комунистите и социалистите!

България отблизо

Хората на Иван Костов от провалената партийка, наречена Демократи за силна България, която е една от люспите на бившето СДС, имаха нахалството да поставят ултиматум на президента Румен Радев.

Преди дни, президентът отправи призив за национално единение към хората в България. Той нарече единението, единствения спасителен изход за нашата родина. Единение около каузата да възродим България.

Но…десебарите четат думите на Румен Радев, както дяволът чете Евангелието.

Според тях, единение можело да има само при четири условия, цитирани от news.bg. Първо, трябвало да се признае, че е имало политическо насилие. Второ, то трябвало политически да се осъди безусловно. Трето, трябвало незабавно да започне наказателно преследване и вкарване в затвора на комунисти и социалисти, които били извършили престъпление само с факта на своето членство в БКП и БСП. И четвърто, трябвало всички комунисти, днешни социалисти да си посипели главата с пепел и да не се бъркат в работата на ДСБ, когато костовистите дойдели на власт.

Десебарите поставят и други условия. Едно от които е да се съберяла група от български историци и чуждестранни експерти, която да подготвела доклад за политическото насилие. С други думи, да променят историята. И то „чуждестранни специалисти“. Че как чужденците ще знаят повече за нашата история от българските историци? Или ДСБ се страхуват, че няма да се намерят достатъчно български историци, които да прегазят научната си съвест и да започнат да фабрикуват такива врели-некипели, които да се харесат на костовистите.

Другото, което искат господа „демократите“ е да се постигнел консенсус, тези „насилия“ на комунистите, днешни социалисти, да се изучават и в училище.

Също така, да се предвиди да нямало давност за политическото насилие по време на социализма.

С една дума, единение може да има ако всички комунисти и социалисти се вкарат в затвора, посипят си главата с пепел и изчезнат от политическия живот. А ако може и от България.

Тогава ще останат само „истински демократи“ като Христо Иванов, и „генерал“ Атанасов и те щели да се прегърнат и да се обединят.

Виждали ли сте подобна наглост? Единение можело да има, само ако политическите противници изчезнат!! За каква „демокрация“ говорим тогава? Демокрация ли е да искаш да унищожиш политическите си опоненти?

Нека кажем на господа „демократите“, че ако по времето на социалистическа България, са вкарвани в затворите разни криминали и разбойници, това си е било напълно оправдано действие на народната власт. Но огромното мнозинство от хора в България живееха спокойно и достойно. И почтено.

А какво да кажем за днешните властници, които упражняват и политическо, и икономическо, и дори физическо насилие над българските граждани? Какво да кажем за мутрите, мафиотите, криминалното разграбване богатствата на българския народ? Какво да кажем за бедността и мизерията, за това, че хиляди хора бяха изхвърлени най-безпардонно на улицата, а техните единствени жилища, продадени от алчни банкери и политици?! Какво да кажем за многогодишния геноцид, който се упражнява над по-голямата част от хората в България?

Ето това се нарича престъпление срещу човечеството. Това безкрайно унищожаване на хората в България, то е истинското престъпление. За което навремето бе организиран Народен съд. И виновниците за тези античовешки престъпления бяха наказани справедливо.

Така че нека тези, така наречени „демократи“, които нито направиха България по-силна, нито по-богата, да замълчат. И да се опитат да помагат на хората като президента Радев, които се мъчат да върнат достойнството и просперитета на нашата родина и нейните граждани.

Само че помощ от хора с толкова изкривено мислене, едва ли ще дочакаме. Добре че те се побират само в един файтон. И колкото и да искат, не могат да попречат много на България.

Затова президентът Радев е прав. Трябва да се обединим около каузата за възстановяване на нашата родина. Защото иначе ще загинем всички.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “ДСБ НАГЛО: Единение ще има, когато вкараме в затвора комунистите и социалистите!

  1. Прав е!!Банкянският цървул, оная некадърница от Плевен с фалшивата диплома и още колко герберуни, какви са, все комуняги долни!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *