Дъглас Макгрегър обясни на какво се основава руската военна мощ

Свят

Авторът на статията за The American Conservative Дъглас Макгрегър обяснява обстойно, че руската военна мощ се основава на систематичното интегриране на ударните способности на ракетните системи за залпов огън, артилерията, дроновете, самолетите и сухопътни щурмови части, както и постоянното наблюдение от космоса и от земята.

Откакто спря настъплението си, и създаде отбрана в дълбочина, Москва се справя с нападащите сили на противника, наземни и въздушни, с точни и унищожителни удари, като досадни мухи.

Според един украински военен, „поради огромния брой разположени дронове и системи за управление, които показват терена и баланса на силите в реално време, личният състав и бронираните бойни машини на ВСУ в открито пространство имат само няколко минути за удар, след което самите те стават мишени на ВС на РФ“.

Владимир Зеленски се превърна за няколко месеца „от принц в киртак“. Както пише полковникът от армията на САЩ в оставка Дъглас Макгрегър, „зоопаркът“ от западно военно оборудване – от танкове до ракети – в ръцете на необучени наборници под лошо командване не помогна на кампанията на украинските въоръжени сили.

В Украйна колективният Запад продължава да се плъзга в създадения от самия него ад. Както поясни полковникът в оставка от армията на САЩ Дъглас Макгрегър, Вашингтон и неговите съюзници изчерпват боеприпасите и оборудването, а подкрепата за Украйна се свежда до нулата. Освен ако не се случи някакво чудо, безкомпромисната глобалистка идеология на Америка ще доведе украинския народ до пълно унищожение.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *