Европредседателството ни постигна нечуван успех, но Борисов го крие. Ето защо мълчи!

България отблизо

Европресдседателството ни постигна голям успех!

Най-после българският народ разбра какво мисли ЕС за него и си отдъхна.

Рано ви е за чакалнята, рано ви е за Шенген, каза Макрон, хапвайки кюфтенца от дивеч с аспержи и трюфели. Първо Евросъюзът трябвало да се оправи с вътрешните си проблеми, да се преструктуира и тогава да мисли за разширение на Шенген.

Така френският президент, който бе целуван и гален до задушаване от Борисов, изля кофа вода върху главата му и го остави с шопска салата в уста. Макрон просто изрази мнението на останалите членки и другите само кимаха с глава.

Може да не сме в Шенген, но най-добре пазим европейските граници, окопити се Борисов и се удари в гърдите пред гостите. Или по-скоро пред народа, но когато беше тръгнал да обещава с луната и звездите, а всъщност получи само потупване по рамото.

Същото се случи и с проблема Македония, Сърбия, Албания, Косово и прочие.  Въпреки фанфарите, въпреки гръмките обещания на Борисов как става обединител на Западните Балкани и групово ги повежда към Съюза, нищо такова не се случи.

Евролидерите, което дойдоха по задължение у нас да похапнат и да минат по червения килим заявиха, че приемането на страни от Западните Балкани не е на дневен ред и няма да бъде поне до 2025 година, тъй като засега Съюзът не планирал да се разширява. Оказа се – много шум за нищо. Голямата роля на нашия уж медиатор и бърз присъединител се оказа голям розов балон, който се спука точно на срещата на върха. Чрез него големите пробваха какво би се случило, ако разширят съюза, видяха реакциите на Гърция и Сърбия, отбелязаха си ги и толкова. Те даже не са имали намерения да ги приемат, стана ясно от изказването на приятелите на Борисов.

Със същия крах завърши и срещата в Евксиноград. Там пък Турция се беше засилила да влиза в ЕС, а евролидерите потупаха Ердоган по гърба и го изпратиха да хапне малко баклава. Но пък с тази среща с резултат пълна нула управляващите се хвалиха месеци наред.

И въпреки мъката на Борисов, че не свърши нищо, народът високо оценя европредседателството ни!

Най-печеливш от него се оказа обикновения българин, който с радост разбра, че не ни бръснат за слива.

СЪОТВЕТНО:

Няма да има Шенген и чакалня в близкото бъдеще!

Няма да има смяна на лева с еврото!

Няма да треперим какво ще стане с жалките ни заплати, понеже няма да станат по-жалки.

Ще си живеем по старому и ще се давим в мизерия, но поне няма да е по-голяма!

Само едно не хареса народът.

Борисов пак го излъга.

Щеше да храни еврочиновниците с палмово масло, а им поднесе от пиле мляко!

Така те не разбраха и какво ядем.

А от играта на голямото надлъгване изгуби само калпавата ни политика.

Шоуто свърши, да влезе убитият!

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Европредседателството ни постигна нечуван успех, но Борисов го крие. Ето защо мълчи!

  1. ХАПНАХА ПИЙНААХА И ЗАМИНАХА !А НАРОДА НИКОЙ НЕ ГО ПИТА КАКЪВ МУ Е ХАЛЯ !И ОТЧЕТОХА ЧЕ ЕВРО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО Е МНОГО УСПЕШНО ЗА ТЯХ ДЕ !ЗА НАРОДА ХИЧ !ВСЕ ТАЯ ЩЕ Е ДОКАТО НЕ СЕ НАМЕСИ ПУТИН !

  2. МНОГО ВЯРНО И ТОЧНО НАПИСАНО – ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА АВТОРА. НЯМА КАКВО ДА СЕ ЗАЛЪГВАМЕ – БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ Е БИЛА В ЗАДНИЯ ДВОР НА ЕВРОПА И ТАМ И ЩЕ СИ СТОИМЕ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *